FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #fcuher

07-12-2014

0 reacties


De laatste thuiswedstrijd van FC Utrecht van het kalenderjaar 2014 staat voor de deur. Zondag spelen de Utrechters in Stadion Galgenwaard tegen Heracles Almelo. FCUtrecht.nl sprak met trainer/coach Robby Alflen over het duel dat zondag om 14.30 uur begint.

“De 5-1 overwinning van afgelopen weekend op NAC Breda was erg prettig. De week die aan die wedstrijd vooraf ging, was niet de meest rustige. Zo’n week dan met een dikke zege af te sluiten, is fijn”, zegt trainer/coach Robby Alflen van FC Utrecht. “Wat ik vooral knap vond, was dat we in Breda amper kansen weggaven. Zelfs de tegengoal die we kregen, ontstond eigenlijk niet uit een kans. Dat gegeven was heel positief. En de jongens hebben hun verantwoordelijkheid genomen in Breda. Dat was goed om te zien. Dat gold ook voor de eerste goal, die Rubio Rubin maakte. Daar zaten we op te wachten. Aan hem heb ik nooit gemerkt dat het speelde, maar het is fijn om die eerste goal gescoord te hebben.”

De goals van Boymans
Goals scoren, dat doet spits Ruud Boymans dit seizoen aan de lopende band. Zijn balans: acht duels, negen treffers. “Een mooi moyenne, dat een verdienste is van de hele ploeg”, stelt Alflen. “Ruud is iemand die altijd op de goede plek staat. Hij weet: ik ben spits en sta hier om te scoren. En precies dat doet hij. Hij wordt goed bediend. Juist daarom is zijn productiviteit ook een kwaliteit en de verdienste van het hele team.”

Tegenstander Heracles Almelo in vorm
Zondag heropent Boymans zijn doelpuntenjacht in het duel met Heracles Almelo. “Dat is een ploeg die in goeden doen is”, zegt Alflen. “Onder leiding van trainer John Stegeman hebben ze vastigheid gekregen. Verdedigen doen ze compact en rondom dat sterke aanspeelpunt dat Wout Weghorst is, lopen veel handige jongens.”

Oar afwezig, Leeuwin en Verbeek weer inzetbaar
De kans dat Alflen zondag over Tommy Oar kan beschikken, is nihil. De Australiër haakte halverwege NAC Breda-uit geblesseerd af. Ramon Leeuwin, die in Breda ontbrak, is waarschijnlijk wél weer inzetbaar, net als Danny Verbeek, die afgelopen zondag in Jong FC Utrecht zijn eerste speelminuten sinds eind juli maakte.

Kom ook kijken!
Kaarten voor de wedstrijd van aanstaande zondag tussen FC Utrecht en Heracles Almelo zijn te verkrijgen in de FC Utrecht Fanshop en online te bestellen. Dit doe je -HIER-. Via internet zijn kaarten tot de aftrap van de wedstrijd verkrijgbaar. De FC Utrecht Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag gaan de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside open om 12.30 uur. Ook dan kan, last minute, nog een kaartje worden gekocht. De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur. 

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing