FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #excutr

02-10-2015

4 reacties


Na het gelijke spel van vorige week tegen Cambuur, staat er nu een uitwedstrijd op het programma tegen Excelsior. Voorafgaand één van de uitwedstrijden waar FC Utrecht op moet gaan voor een overwinning. Maar het blijft natuurlijk FC Utrecht. Uitwedstrijden blijven een lastig fenomeen. Wel is het zo dat de balans voor FC Utrecht op Woudenstein in het voordeel is. Tien keer werd er gewonnen, slechts drie keer verloren. Met een interlandweek voor de boeg, zou het wel lekker zijn om die drie punten mee te nemen uit het Rotterdamse.

Positief nieuws vanuit het twitterfront. Tweets van René van den Berg en Ard Schouten leren ons dat Ruud Boymans steeds grotere delen van de training meedoet en dat zijn terugkeer nabij is. De speler is voorzichtig en houdt het op een week of vier, de verslaggevers denken dat het misschien wel wat eerder is. Hierbij is het interlandweekend wel weer een voordeeltje. Gezien de magere bezetting bij de diepe spitsen, is een terugkeer van Boymans zeer welkom. Kum en Hardeveld zijn nog geblesseerd.

De schorsing van Haller is weer voorbij. De Franse spits zal zijn opwachting weer maken op het kunstgras in Kralingen. Ook Ayoub is weer inzetbaar. Hierdoor zullen Rubin en Diemers uit het elftal verdwijnen. Ook Louis Nganioni kan niet meer rekenen op een basisplaats. De jonge linksback speelde de afgelopen weken geen gelukkige wedstrijden en zal vervangen worden door Kevin Conboy. De Deen viel de laatste wedstrijden al in en maakte daarbij een rustige indruk.

Excelsior staat momenteel op de zestiende plek met vijf punten. Dat zijn er vier minder dan FC Utrecht. Een winstpartij voor de Utrechters zal ervoor zorgen dat het gat met de onderste drie plekken gemaakt is en er tevens volop meegedaan wordt in de middenmoot. Met daarna de volgende wedstrijd tegen Roda JC in het verschiet, zou FC Utrecht mooie stappen op de ranglijst kunnen zetten.

Scheidsrechter is zaterdag de onbekende Lindhout. De wedstrijd begint zaterdag om 20.45 uur. Volgende week is er zoals aangegeven een interlandweek. FC Utrecht speelt op zaterdag 17 oktober, ook om 20.45 uur, in de eigen Galgenwaard tegen Roda JC.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Klaiber – Van der Maarel – Letschert – Conboy

Janssen – Schnieder – Ramselaar – Ayoub

Barazite – Haller

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing