FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #dorutr

18-10-2014

6 reacties


Het internationale voetbalgeweld is weer voorbij en iedereen richt zich weer op de nationale competities. Voor FC Utrecht staat de wedstrijd tegen en bij FC Dordrecht op het. Programma. Een affiche dat nog niet vaak voorgekomen is doordat Dordrecht voornamelijk in de Eerste divisie bivakkeerde. Een speciaal weerzien voor assistent Harry van den Ham omdat hij vorig seizoen nog aan het roer stond bij de Dordtenaren en dus mede verantwoordelijk was voor de promotie. 

Bij FC Utrecht steeds meer spelers fit. Momenteel zitten alleen Zullo, Verbeek en Duplan nog in de lappenmand. Duplan is inmiddels wel weer op het veld gesignaleerd, dus dat ziet er ook weer hoopvol uit. Bij Kali zijn recentelijk zijn amandelen verwijderd, maar hij kan gewoon spelen. Ayoub is weer terug na zijn wedstrijd schorsing. Christian Kum wordt na zijn mindere optredens uit de basis gehaald door Alflen. Dat zal voor velen geen verrassing meer zijn, maar verrassend is wel zijn vervanger, Timo Letschert. Ook nu kiest de trainer weer voor een rechtspoot op links, terwijl hij ook de beschikking heeft over Yannick Cortie. Alflen geeft in het AD van vandaag echter aan dat Cortie ook een mindere periode heeft. Dat moet dan tijdens de trainingen naar voren gekomen zijn, want in de speelminuten die hij kreeg, heeft de linksback niet echt versaagd.

Na zijn goede optreden tegen Go Ahead Eagles, krijgt Rubio Rubin weer een basisplaats. De jonge Amerikaan wordt nu geposteerd als rechtsbuiten. Tegen de Eagles blonk hij uit op '10', maar door de terugkeer van Ayoub, schuift hij weer een linie naar voren. Samen met Oar zal hij Boymans in stelling moeten brengen. Winst zal FC Utrecht weer doen stijgen op de ranglijst, waardoor de aansluiting blijft. Bovendien zal een goed optreden vertrouwen geven richting de thuiswedstrijd tegen PSV. Het goede spel tegen Go Ahead wordt nu hopelijk aangevuld met een goed resultaat.

De tegenstander: FC Dordrecht
De club met de laagste begroting van de eredivisie. Onverwacht gepromoveerd, maar wel met leuk en aanvallend voetbal. Aanvallend voetbal is ook datgene dat technisch directeur, oud speler van FC Utrecht, Marco Boogers, eist van de trainer. Aan Ernie Brandts de taak om dat ten uitvoer te brengen en dit ook nog te koppelen aan resultaat. Dordrecht wordt door iedereen gezien als de gedoodverfde degradatiekandidaat. Maar dat gold vorig seizoen ook voor Cambuur en Go Ahead en zij waren de verrassingen van het jaar en gerenommeerde clubs als Roda JC en NEC.

Scheidsrechter is morgen Houtenaar Jeroen Manschot. Vreemde keuze om een arbiter te kiezen die zo dicht uit de regio komt. Uiteraard zal hij onpartijdig zijn, maar het is te hopen dat hij niet te erg zijn best doet om toch vooral te laten zien FC Utrecht niet bevoordelen, waardoor alle beslissingen het nadeel van FC Utrecht uitvallen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en het uitvak is uitverkocht. 400 supporters zullen de ploeg supporten.

Volgende week zondag speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen PSV. Ook die begint om 14.30 uur. Kaartverkoop is uiteraard gestart en per (s)cc zijn er maximaal 6 kaarten te koop.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel - Leeuwin - Markiet - Letschert

Kali - Janssen - Ayoub

Rubin - Boymans - Oar

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing