FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #camutr

11-02-2016

0 reacties


Hoewel de bekeroverwinning tegen PSV nog altijd op het netvlies staat, is het de hoogste tijd om het vizier weer compleet op de competitie te richten. De laatste drie wedstrijden werden immers verloren met alle gevolgen voor de stand op de ranglijst. Natuurlijk is er geen paniek en is er een keurige negende plek, maar het had al zoveel mooier kunnen zijn met bijvoorbeeld een derde plek. Daarom kan een overwinning op Cambuur weer voor een goede boost zorgen met daarna een thuiswedstrijd tegen Willem II voor de boeg.

Maar het zal niet meevallen. De nummer 17 van de eredivisie zag van de week clubman Henk de Jong opstappen. De trainer, die opviel door zijn no-nonsens optredens voor de camera, zag geen kans meer het tij te keren en stapte op in het belang voor de club. Altijd afwachten hoe de spelersgroep hierop reageert. Tijdens de transferperiode zag Cambuur de trefzekere spits Ogbeche vertrekken naar Willem II en haalde daarvoor Vloet (gehuurd van PSV) en Kevin van Veen (gehuurd van Scunthorpe United). Voor de wat oudere volgers, Scunthorpe United is de club waar oud FC Utrecht spits Jamie Forrester vandaan kwam. De Engelsman kon echter geen potten breken in Utrecht.

Bij FC Utrecht vandaag weer wat goed nieuws. Volgens Ard Schouten (vaste volger van het AD) zijn Willem Janssen en Jeff Hardeveld weer op de weg terug en lijken ze binnenkort speelminuten te gaan maken bij Jong FC Utrecht. Klaiber, Nganioni en Conboy zijn geopereerd en Chris Kum haakte vandaag af tijdens de training. Of de verdediger morgen kan spelen is nog niet bekend. Door het huren van Ligeon heeft Ten Hag in ieder geval weer een extra verdediger achter de hand.

Patrick Joosten is ook een vraagteken voor de wedstrijd tegen Cambuur. Vraag die dan meteen weer opkomt bij iedereen is of het duo Haller en Boymans weer gaan starten of dat bijvoorbeeld Ludwig weer een basisplaats krijgt. Gezien de positie van Cambuur kan het gaan kwaad om de verdediging van de Friezen flink onder druk te zetten door met Boymans en Haller te starten.

Scheidsrechter in Leeuwarden is Bas Nijhuis en de wedstrijd begint om 20.00 uur. Volgende week zondag speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen Willem II. Deze wedstrijd in de Galgenwaard begint om 14.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel - Leeuwin - Letschert - Liegeon

Ramselaar - Strieder - Ayoub - Barazite

Boymans - Haller

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing