FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #camutr

25-10-2013

3 reacties


Hopelijk kan FC Utrecht morgenavond in Leeuwarden de wedstrijd van afgelopen zaterdag een mooi vervolg geven. Toen werd NAC Breda met goed spel en veel kansen aan de zegekar gebonden en konden er weer drie punten op het conto worden bijgeschreven. Het zal de burger (en hopelijk de spelers) moed geven om de verre reis naar het noorden met vertrouwen te gaan ondernemen.

Dit zal echter wel zonder Oar, Sarota, Markiet, Janssen, Nilsson en Duplan moeten gebeuren. Genoemde spelers zijn geblesseerd.  Door de afwezigheid van Oar en Markiet zal Wouters ongetwijfeld met hetzelfde elftal starten als vorige week. Van der Maarel liet vorige week zien nog niet afgeschreven te mogen worden, de vervanger van Oar, Gyliano van Velzen, maakte nog geen onuitwisbare indruk.

Wouters zal geen reden hebben om een van de andere negen te vervangen. Ruiter maakte als altijd een solide indruk en was op het einde nog zeer belangrijk. Timothy Derijck zag er bij de eerste tegengoal weer ongelukkig uit, maar een echt alternatief is er niet voorhanden en er zal toch een moment komen dat de Belg weer gaat spelen als in zijn beste dagen bij ADO. Heerings lijkt inmiddels samen met Bulthuis zeker van zijn zaak te zijn en met het nodige vertrouwen te spelen.

Op het middenveld zal er weer gekeken worden wat Toornstra en Ayoub weten te brengen. Beide middenvelders lijken met de week beter te gaan spelen en worden zo steeds belangrijker voor het elftal en vangen het verlies van Janssen uitstekend op. Met controleur Martensson als nuttige kracht, mag er van deze linie het nodige verwacht worden. Van der Gun en De Ridder zullen ongetwijfeld de twee spitsen zijn. Hoewel het kunstgras niet tot de favoriete ondergrond van Van der Gun hoort, zal hij toch nog wel de voorkeur krijgen boven Mulenga, die dus weer vanaf de bank zal starten.

De tegenstander: SC Cambuur
Voor het eerst sinds seizoen 1999/2000 acteert SC Cambuur weer op het hoogste niveau. De Friese volksclub (die het woord Fries liever niet zien in combinatie met hun club) met fanatieke aanhang, startte dit seizoen, net als de andere promovendus Go Ahead Eagles verrassend goed. Maar waar de Eagles nog blijven verrassen, heeft Cambuur het inmiddels wat moeilijker. De laatste drie duels werden verloren, maar toch is de ploeg niet te onderschatten. Buiten de vechtmentaliteit kan men ook aardig voetballen en hebben clubs het vooral in Leeuwarden moeilijk met het team van trainer Dwight Lodeweges. Voor Mark Diemers en Bob Schepers is het een weerzien met hun vorige club. Diemers speelde vorig seizoen nog voor de geel-blauwen, Schepers vertrok er een jaar eerder.


Scheidsrechter is zaterdagavond Dennis Higler. De aftrap in Leeuwarden is om 19:45 uur. Volgende week zondag komt de andere Friese ploeg op bezoek in de Galgenwaard. De aftrap tegen sc Heerenveen is om 16:30 uur. Voor deze wedstrijd is vrije verkoop.


Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:
Ruiter
Van der Maarel – Derijck – Heerings – Bulthuis
Toornstra – Martensson – Ayoub – Van Velzen
De Ridder – Van der Gun

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing