FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #benutr

05-07-2014

0 reacties


Eersteklasser v.v. Benschop is zaterdagmiddag de tegenstander van FC Utrecht. De tweede vriendschappelijke wedstrijd die de club uit de Domstad speelt in aanloop naar de competitiestart van het seizoen 2014/2015 begint in Benschop om 15.00 uur.

Aftasten
Donderdagavond speelden de manschappen van trainer/coach Robby Alflen hun eerste oefenpartij van het nieuwe seizoen. Daarin was het Regioteam, dat bestond uit spelers van SCH, PVCV en v.v. De Meern, de tegenstander. Het bleek die avond, op een goed gevuld Sportpark De Meern, voor FC Utrecht een wedstrijd te zijn waarin het nog een beetje aftasten was. Het veldoverwicht was desalniettemin enorm, al bleek dat niet uit de score: 2-4. Gévero Markiet, Leon de Kogel, Ruud Boymans en Nacer Barazite maakten de Utrechtse doelpunten.

Jubileumwedstrijd
Het tweede treffen van de jaargang is een jubileumwedstrijd. Gastheer en tegenstander v.v. Benschop bestaat namelijk 45 jaar. De blauwwitten gaven het jubileumjaar in sportief opzicht extra glans, door de titel afgelopen seizoen te pakken in de Zaterdag Tweede Klasse B. Daarin werd JSV Nieuwegein – volgende week de opponent van FC Utrecht – nipt geklopt; Benschop claimde de titel met één punt meer dan de Nieuwegeiners, die uiteindelijk net als Benschop wel de stap naar de Eerste Klasse A wisten te zetten.

Eindspel aandachtspunt
Oefenmeester Alflen was over het spel van zijn ploeg in de eerste vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen ‘overall gezien tevreden’. “Alleen het eindspel, zoals ik dat noem, moet veel beter. Dan heb je het dus over wat je doet als je vlakbij het doel van de tegenstander speelt. Is dat beter, dan maak je meer doelpunten”, zei Alflen donderdagavond na afloop van de uitwedstrijd tegen het Regioteam. Ook het snel veroveren van de bal was een item dat Alflen aankaartte. “Vier keer hebben ze langer dan tien tellen de bal gehad in de eerste helft”, zei hij in De Meern. “Na de rust geen enkele keer. Dat is redelijk.” En zaterdag? “Dan hoop ik dat het ons lukt twee keer een nul te mogen noteren bij die statistiek.”

Live verslag via Twitter
FC Utrecht doet van de vriendschappelijke wedstrijd v.v. Benschop – FC Utrecht rechtstreeks verslag via Twitter. Wie op de hoogte wil blijven van wat er op en rondom het veld gebeurt bij de tweede oefenpartij van FC Utrecht van het nieuwe seizoen, kan het verslag volgen via www.twitter.com/fcutrechtmatch. Meepraten over de oefenwedstrijd op Twitter? Gebruik dan #benutr en #fcutrecht.

Informatie voor bezoekers
Wie de wedstrijd v.v. Benschop – FC Utrecht bezoekt en met de auto komt, kan parkeren bij de firma Terberg Benschop. Er worden verkeersborden geplaatst om de route naar Terberg Benschop aan te geven. Kaarten zijn aan de kassa’s van Sportpark Benschop verkrijgbaar á 8 euro. Voor kinderen tot 16 jaar en 65-plussers kosten de kaartjes 4 euro per stuk.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing