FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #azutr

25-05-2017

5 reacties


Statistieken doen er niet meer toe, en ook de recente overwinning van FC Utrecht in Alkmaar heeft vandaag geen enkele waarde. Het einde van het seizoen nadert, en, zoals Erik ten Hag al opmerkte op de clubwebsite, het gaat nu om alles. AZ moet in twee duels worden verslagen om deelname aan Europsse voetbal te realiseren en een mooi seizoen echt te bekronen.

Vanavond is daarvoor de eerste mogelijkheid. FC Utrecht treedt dan aan in het AFAS-stadion en weet zich gesteund door 750 supporters in het uitvak. De focus is er bij FC Utrecht. Tegenstander AZ zal het ongetwijfeld beter doen dan vorige tegenstander sc Heerenveen. De Alkmaarders hebben de afgelopen seizoenen meerdere avonturen in Europa gehad, en willen herhaling afdwingen. Na de verloren bekerfinale is dit hun enige kans.

Erik ten Hag zal weinig reden hebben om na het thuisduel tegen sc Heerenveen wisselingen in de ploeg door te voeren. De organisatie stond toen het grootste deel van het duel als een huis, en de patronen waren herkenbaar. Verder zijn er geen nieuwe geblesseerden toegevoegd aan het reeds langer bestaande lijstje met Patrick Joosten, Kevin Conboy en Rico Strieder. Alleen lijkt het logisch dat Giovanni Troupée zijn vertrouwde positie als rechtsback weer inneemt. Troupée is dit seizoen een vaste waarde geweest op die positie en ontbrak daar enkel vanwege een blessure.

De vermoedelijke opstelling van FC Utrecht is:

Jensen
Troupée - Leeuwin - Janssen - Hardeveld
Brama
Amrabat - Labyad - Ayoub
Haller - Zivkovic

Voor AZ-coach John van der Brom zijn er mogelijk wel wat extra uitdagingen. Hij mist in ieder geval aanvaller Alireza Jahanbakhsh vanwege een kuitblessure. Diens vervanger, Calvin Stengs, deed het in het tweeluik tegen FC Groningen echter zeer goed. Maar AZ kan ook niet beschikken over Rens van Eijden (liesoperatie) en mogelijk niet over Derrick Luckassen en Ridgeciano Haps.

Scheidsrechter is vanavond Kevin Blom. De arbiter uit Gouda wordt geassisteerd door Dave Goossen en Jan de Vries. Vierde official is Siemen Mulder.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
VitesseFC Utrecht
01 oktober 2017 14:30 uur
Gelredome

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) De meester 13pt
2 (3) Speedy 13pt
3 (1) tonyb 13pt
4 (2) Demougze 12pt
5 (5) EAT 12pt
6 (6) Galgenwaard 4 Ever 10pt
7 (9) Sjakie 9pt
8 (13) fanvandeFC 9pt
9 (7) fcagbu 9pt
10 (14) HTS 9pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing