FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #azutr

13-05-2017

0 reacties


De laatste competitiewedstrijd van seizoen 2016-2017. Eentje zonder sportieve belangen omdat FC Utrecht het seizoen sowieso afsluit als de nummer 4 van de eredivisie. Een fantastische prestatie na een wat moeizaam begin. Toch kreeg Ten Hag de boel snel op de rit en bewees daarmee eens te meer een goede trainer te zijn, die bevestigde wat hij het jaar daarvoor al had ingezet. Nu is het nog zaak om het seizoen af te sluiten met een prijs door de play-offs te winnen.

Daarom is het de verwachting dat er tegen AZ een aantal spelers rust zullen krijgen. Immers, woensdag en zaterdag staan de eerste twee wedstrijden in de play-offs al op het programma. Ook AZ zal hier rekening mee houden en bijvoorbeeld Ron Vlaar rust geven. Toch is er nog wel iets om rekening mee te houden. Als AZ boven Vitesse eindigt, ontvangt FC Utrecht meer tv geld en dan gaat het om een aanzienlijk bedrag. Het karakter van de coach kennende, zal hij toch vooral met een goed gevoel de competitie willen afsluiten en niet aan het geld denken.

Bovendien zullen ook de spelers die nu in de basis staan willen laten zien dat zij ook in aanmerking komen voor een plek bij de eerste elf. Als we afgaan op de opstelling zoals die in het AD staat, zal Robbin Ruiter het doel verdedigen en krijgt Jensen rust. Saillant detail is dat de doelman lang flirtte met de Alkmaarders nadat hij zijn aflopende contract vorig seizoen niet verlengde. AZ trok echter deze week een andere doelman (Bizot) aan. Ruiter zal er alles aan doen om zich in de kijker te spelen en een clean sheet zou welkom zijn.

Robin van der Meer is hersteld van zijn schouderblessure en zou wel eens de voorkeur kunnen krijgen boven Jeff Hardeveld. Of Edson Braafheid al fit genoeg is voor 90 minuten is niet zeker, maar hij zou wel eens centraal geposteerd kunnen worden naast Mark van der Maarel zodat Leeuwin en Janssen zich kunnen focussen op de play-off wedstrijden. Op rechts is Troupée nog niet hersteld en zal Klaiber ongetwijfeld spelen. Op het middenveld speelt volgens het AD Ludwig op de plek van Ayoub en zullen Brama en Amrabat gewoon spelen. Barazite zou een mogelijkheid kunnen zijn, maar misschien hecht Ten Hag meer waarde aan hem in de komende wedstrijden en stelt hij gewoon Labyad op.

In de aanval lijkt het er op dat Zivkovic naast Haller geposteerd gaat worden, waardoor Kerk ook een rustdag heeft. Toch lijken bovenstaande wisselingen niet voor een verzwakking van het elftal te zorgen. Dat is het voordeel van de steeds sterkere bank. Morgen ontbreken door blessures, naast de eerdere genoemde Troupée, Strieder, Conboy en Joosten. De wedstrijd begint morgen, zoals alle andere wedstrijden, om 14.30 uur. Scheidsrechter in Alkmaar is Van den Kerkhof. Van de 36 ontmoetingen in Alkmaar wist FC Utrecht er 6 te winnen. AZ won er 26, de overige ontmoetingen eindigden in een gelijkspel, waaronder die van vorig seizoen. Toen voorkwam AZ in de laatste minuut een nederlaag.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Klaiber – Van der Maarel – Braafheid – Van der Meer

Amrabat – Brama – Labyad – Ludwig

Zivkovic – Haller

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing