FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #azutr

20-12-2014

5 reacties


Hoewel er afgelopen week werd verloren bij Ajax, liet FC Utrecht wel een stijgende lijn zien. Hopelijk kan dit doorgezet worden in Alkmaar. AZ is de tegenstander, een zeker niet te onderschatten ploeg. Onder leiding van John van den Brom staan de Alkmaarders inmiddels op een mooie vijfde plek en draait het elftal steeds beter.

FC Utrecht mist vanavond, zoals gebruikelijk, weer de nodige vaste spelers. Zullo, Boymans, Kali, Janssen, Van der Maarel en Kum zijn er niet bij wegens blessures en schorsing (Janssen). Hierdoor moet Alflen noodgedwongen weer schuiven met zijn basiself. Vorige week werd al duidelijk dat Letschert, na zijn goede invalbeurt tegen Ajax, de voorkeur zou krijgen boven Markiet. Dat Markiet vanavond toch nog speelt, is te danken aan het wegvallen van Kum. Door het ontbreken van Van der Maarel krijgt vanavond Jeff Hardeveld de kans om zijn debuut te maken. De van Feyenoord overgekomen verdediger kan uit de voeten als linker centrale verdediger en linksback. Op die laatste positie zal hij vanavond zijn opwachting maken.

Op het middenveld is er een plaats ingeruimd voor Mark Diemers. De middenvelder neemt de plaats in van de geschorste aanvoerder, Willem Janssen. Voorin zullen er waarschijnlijk geen wijzigingen zijn. Dat betekent dat Rubio Rubin de spitspositie zal bemannen en Tommy Oar weer in de middenlinie speelt. Peterson en Duplan zijn de flankspelers.

Het is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dan breekt er weer een spannende periode aan omdat de transferperiode weer opengaat. De hele maand januari zal de geruchtenstroom weer volop draaien. Ook voor FC Utrecht een belangrijke periode. Verkoop van Tommy Oar wordt niet uitgesloten. Zeker niet omdat het contract van de Australiër komende zomer afloopt en FC Utrecht toch graag nog wat geld wil verdienen aan hem.

De wedstrijd begint vanavond om 20.45 uur. Scheidsrechter van dienst is Richard Liesveld. Ruim 200 FC Utrecht supporters zullen de ploeg vanavond ondersteunen in jacht op een positief resultaat om 2014 op een mooie manier af te sluiten.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Markiet – Leeuwin – Letschert – Hardeveld

Diemers – Ayoub – Oar

Duplan – Rubin – Peterson 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing