FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #ajautr

01-10-2016

5 reacties


Zondag om 12:30 uur fluit scheidsrechter Bas Nijhuis voor de aftrap van Ajax - FC Utrecht. Na de overwinningen op FC Twente en Sparta zit de equipe van Erik ten Hag eindelijk in een opgaande lijn. En FC Utrechtr zal tot het gaatje moeten gaan om wederom een goed resultaat te bereiken.

De voorgaande editie van dit duel werrd getypeerd door de onterechte penalty die tot de 2-2 leidde. FC Utrecht gaf daarmee een voorsprong uit handen, en moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een punt. Om een goed resultaat neer te zetten, is er volgens Erik ten Hag op fcutrecht.nl in ieder geval dezelfde instelling nodig als tijdens de laatste duels: 'We moeten keihard knokken voor ieder punt. De mentaliteit die we toonden in de duels met FC Twente en Sparta Rotterdam, moet er steeds zijn. Die organisatie, die bereidheid.'

Erik ten Hag beschikt over een grotendeels fitte selectie. Alleen Sean Klaiber (lies), Jeff Hardeveld (knie) en Edson Braafheid (achillespees) zijn zeker afwezig. Tegen Sparta ontbrak Giovanni Troupée ook vanwege een blessure. Hij is naar verwachting weer beschikbaar.

De defensie werd tegen zowel FC Twente als Sparta geleid door aanvoerder Willem Janssen. Het is de verwachting dat hij ook nu weer de voorkeur achterin krijgt boven Menno Koch en de weer herstelde Mark van der Maarel. Een terugkeer van Troupée in de basis gaat waarschijnlijk ten koste van Patrick Joosten, en Sofyan Amrabat kan dan weer terug naar het middenveld. De verwachte opstelling van FC Utrecht:

Ruiter
Troupée - Janssen - Leeuwin - Conboy
Strieder
Amrabat - Barazite - Ayoub
Haller - Zivkovic

Voor Richairo Zivkovic is het een bijzonder duel. De aanvaller is gehuurd van Ajax, en heeft inmiddels al vier goals gemaakt in het huidige seizoen. Zivkovic heeft al aangegeven dat hij een goal tegen Ajax zeker zal vieren.

Tegenstander Ajax kende een moeizame seizoenstart, maar lijkt inmiddels de draai te hebben gevonden. Afgelopen donderdag werd er in Europees verband gewonnen van Standaard Luik, en ook de twee duels daarvoor (Willem II en FC Twente) in de Arena werden winnend afgesloten.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing