FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #ajautr

13-12-2014

3 reacties


De teleurstelling was afgelopen zondag groot. FC Utrecht leek Heracles te overklassen, maar wist dit niet in score uit te drukken. Na de gemiste penalty kantelde de wedstrijd met een nederlaag tot gevolg. Zondag wacht nu de uitwedstrijd tegen Ajax. Geen wedstrijd waar je op voorhand op drie punten rekent. Toch zijn de resultaten in het recente verleden hoopgevend. Maar gezien de vorm waarin Ajax verkeert en hoe gemakkelijk FC Utrecht de doelpunten weggeeft, doet toch het ergste vrezen.

FC Utrecht mist Ruud Boymans, Michael Zullo en Anouar Kali. De spits viel tegen Heracles uit en zal naar verwachting enkele weken uitgeschakeld zijn. Voor de ploeg een groot gemis aangezien de doelpunten voornamelijk van zijn voet kwamen. Rubio Rubin zal nu zijn kans krijgen als centrale spits. Tommy Oar is wel weer fit. Door het doorschuiven van Rubin, is er voor hem een positie op het middenveld beschikbaar. Peterson mag na zijn goede wedstrijd ook in de Arena opgaan voor een basisplaats. Duplan is natuurlijk onomstreden als basisspeler. Hij wist in het verleden de Amsterdammers namelijk het meeste pijn te doen met zijn doelpunten.

Naast Oar zullen Janssen en Ayoub het middenveld bemannen. Achterin nog steeds geen ingrepen van Rob Alflen. Dat betekent dat hij weer kiest voor Van der Maarel, Markiet, Leeuwin en Kum als laatste linie. Hoewel Van der Maarel laat zien geen linksback te zijn en Markiet zijn man nog wel eens laat lopen, zijn er blijkbaar geen goede alternatieven achter de hand binnen de opleiding van FC Utrecht.

De tegenstander: Ajax
Ajax won deze week overtuigend voor de Champions League. Hierdoor bereikten de Amsterdammers de volgende ronde van de Europa League. Overwinteren in de Champions League was te hoog gegrepen. Ook in de competitie zijn de Ajacieden de laatste weken op schot. De Boer koos voor de spitspositie vaak tussen Milik en Sigthorsson, maar laatstgenoemde is geblesseerd. Met Schöne en Kishna naast zich, zal Milik het onze achterhoede moeilijk moeten maken. Het middenveld met Klaassen, Serero en Andersen zal voor de aanvoer naar de spitsen gaan zorgen. Voor FC Utrecht een zware taak om dit te voorkomen.

Scheidsrechter is zondag Van Boekel. De wedstrijd in de ArenA begint om 12.30 uur. Voor het eerst sinds jaren neemt FC Utrecht weer een behoorlijk aantal supporters mee naar Amsterdam. Meer dan 500 fans reizen af om de ploeg in deze beladen wedstrijd te ondersteunen. Ook volgende weekend speelt FC Utrecht een uitwedstrijd. De tegenstander is dan AZ. De wedstrijd in Alkmaar is op zaterdag en begint om 20.45 uur.


Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Kum – Leeuwin – Markiet – Van der Maarel

Janssen  - Ayoub – Oar

Duplan – Rubin – Peterson

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing