FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #ajautr

05-10-2012

6 reacties


Applaus na een nederlaag. Het gebeurde afgelopen zaterdag na FC Utrecht - Vitesse. De thuisploeg wist de punten niet in Utrecht te houden, maar toch was het publiek tevreden met het gebodene. Na PSV deed FC Utrecht ook tegen Vitesse aan klantenbinding. Op de manier zoals die graag gezien wordt in Utrecht, werd de strijd aangegaan met de tegenstander. Helaas dus zonder punten als resultaat, maar die komen een volgende keer wel. Het vertoonde spel geeft de burger weer de nodige moed.

Of die punten aanstaande zondag al te halen zijn, is de vraag. FC Utrecht moet op bezoek in de Arena en gezien de bekerwedstrijd van vorige week lijkt Ajax een maatje te groot. Maar te wanhopen hoeven we ook niet meteen. De laatste twee seizoenen werd er in Amsterdam gewonnen en waarom zou dat niet nog een keer kunnen? De ploeg moet het echter wel doen zonder de steun van de supporters aangezien FC Utrecht besloot om geen supporters mee te nemen naar de Arena naar aanleiding van de schermutselingen tijdens de bekerwedstrijd. Of dit de oplossing is, moet blijken, maar het kan geen kwaad als de supporters eens ten rade gaan bij zichzelf op we op deze manier goed bezig zijn. Gelukkig lieten de fans tegen Vitesse een andere kant zien en steunden zij de club op positieve wijze.

Voor zondag eerst maar even de afwezigen. Duplan is afgelopen week geopereerd aan zijn knie en staat een aantal weken buitenspel. Ayoub is ook nog steeds herstellende en Alexander Gerndt verblijft in Zweden wegens het overlijden van zijn opa. Verder zijn er geen geschorsten of geblesseerden. Dus Wouters kan over een bijna volledige selectie beschikken. Door de afwezigheid van Gerndt zal Mulenga ongetwijfeld starten in Amsterdam. Tweede man in de spits zal dan Van der Gun zijn. Op het middenveld de twee internationals uit Australië, Tommy Oar en Adam Sarota. Het sterke spel van Oar zou nog voor een leuke puzzel kunnen zorgen voor de technische staf als Gerndt ook weer in Nederland is. Beiden hebben inmiddels bewezen een basisplaats te kunnen claimen. Als dan ook nog Duplan hersteld is en met de op de deur kloppende Bob Schepers (aantal goede invalbeurten), zal Wouters zijn geluk niet op kunnen met de moeilijke keuzes die hij moet maken. Goed om te zien dat het elftal groeiende is.

De tegenstander: Ajax

Veel hoeven niet over de tegenstander te melden. Vorige week woensdag hebben we met eigen ogen gezien hoe Ajax FC Utrecht wist te overklassen. Maar de ene wedstrijd is de andere niet en de spelers zijn gewaarschuwd. In Amsterdam overkwam het Ajax deze week ook tegen Real Madrid. De Ajacieden weten nu ook hoe het voelt als de tegenstander een maatje te groot is. Toen Madrid even aanzette nadat Ajax dacht de aansluiting te hebben gevonden, was het verschil snel gemaakt. Frank de Boer verwacht overigens een ander FC Utrecht dan tijdens de bekerwedstrijd. FC Utrecht zal niet twee keer op deze manier ten onder willen gaan. Aan Amsterdamse zijde geen nieuws over blessures, dus Ajax zal op volle oorlogssterkte aantreden.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter
Van der Maarel - Van der Hoorn - Wuytens - Bulthuis
Asare - Kali - Sarota - Oar
Mulenga - Van der Gun

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing