FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #adoutr

12-04-2015

0 reacties


Het venijn wil ‘m bij tegenstander ADO Den Haag nog wel eens in de staart zitten. Al vier keer scoorde het team van Henk Fraser dit seizoen in de blessuretijd van de tweede helft. Fraser, trouwens, speelde in het seizoen 1987/1988 nog bij FC Utrecht in één team met de huidige trainer/coach van de Utrechters: Robby Alflen.

FC Utrecht zorgde na de winterstop met de regelmaat van de klok voor spectaculaire duels – wat te denken van scores als 6-1, 6-2 en 3-4 – maar oogstte sinds de hervatting van de competitie in 2015 minder punten dan het had gehoopt: 10.

FC Utrecht gebruikte dit seizoen de meeste verschillende spelers (33) en heeft de meesteverschillende doelpuntenmakers: 17.

Eén van de spelers met de meeste invalbeurten van dit seizoen, is ADO’s Xander Houtkoop. Hij kwam al negentien keer als invaller binnen de lijnen dit seizoen. Er is in de Eredivisie maar één speler die vaker inviel: Excelsior’s Kevin Vermeulen: twintig invalbeurten.

Wie ADO Den Haag zegt, dit seizoen althans, zegt ook al snel: Michiel Kramer. Zestien goals maakte hij dit seizoen al. Een goalgetter, dus. Iemand die, dankzij zijn hoge productiviteit, bovendien op de gedeelde vijfde plaats staat van het klassement ‘Meest waardevolle speler’. Wat opvalt, is dat hij zijn zeventien ‘punten’ vrijwel alleen maar verdiende door te scoren. Slechts één doelpunt bereidde Kramer deze jaargang voor. Geen aangever dus, maar een echte afmaker.

Buitenspel lopen, dat doet Kramer trouwens nogal eens. Om precies te zijn dit seizoen, in z’n eentje, al 27 keer. FC Utrecht, alle spelers tezamen, werd 33 keer afgevlagd vanwege buitenspel.

ADO-uit had voor Ramon Leeuwin een terugkeer op het oude nest kunnen zijn, maar de verdediger van FC Utrecht is naar aanleiding van de rode kaart die hij in het treffen met Ajax afgelopen weekend ontving geschorst. Chris Kum (eveneens een oud-speler van ADO Den Haag) en Jeff Hardeveldstaan op scherp. Bij ADO Den Haag staan er drie spelers op scherp: Aaron Meijers, Gianni Zuiverloon en Mike van Duinen.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing