FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Voorbereiding verstoord door licentiezaak'

22-05-2016

9 reacties


“De voorbereiding op de wedstrijd van vandaag werd door de licentiezaak volledig verstoord.” Dat zei FC Utrecht-trainer Erik ten Hag vandaag tijdens de persconferentie na afloop van de verloren finale van de play-offs tegen Heracles.

De Telegraaf meldde zaterdag dat FC Utrecht geen Europese licentie heeft omdat de club niet aan de voorwaarden heeft voldaan. Een beroepszaak tegen het oordeel van de licentiecommissie van de KNVB zou maandagavond dienen.

Ten Hag: “We hebben een geweldig jaar gespeeld. De voorbereiding op de wedstrijd van vandaag werd door de licentiezaak volledig verstoord. De spelers haalden het uit hun tenen vandaag, en richtten zich toch weer op na de zoveelste tegenslag in de laatste weken. Dat is een groot compliment waard.”

FC Utrecht controleerde de partij, aldus Ten Hag. “We hadden het duel compleet in handen. We speelden heel goed voetbal. Klasse gedaan. We kregen ook kansen, maakten een reglementair goede goal en Andreas Ludwig was dichtbij een doelpunt met een schot op de lat.”

“Ontzettend vervelend”, noemde Ten Hag de tegentreffer die halverwege de tweede helft viel. “Via de kluts ging de bal erin. Ongelooflijk ongelukkig. Dan moet je concluderen dat het misschien wel niet zo mocht zijn voor ons.”

 “We hebben dit seizoen stappen voorwaarts gemaakt”, ging Ten Hag verder. “Ik wil iedereen bedanken daarvoor. De spelers, de staf. En zeker ook de fans. Er is een wisselwerking ontstaan dit seizoen. Dat is heel bijzonder. Over een paar dagen geeft dat alles wellicht een goed gevoel. Nu is er slechts diepe en diepe teleurstelling.”

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing