FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Voetbalshop.nl nieuwe rugsponsor FC Utrecht

03-08-2012

22 reacties


Voetbalshop.nl prijkt met ingang van dit seizoen op de achterzijde van de wedstrijdshirts van FC Utrecht. De webshop voor ‘alles voor, van en over voetbal' is één van de vele webshops die het in Woerden gevestigde The Badge Company voert. FC Utrecht en The Badge Company hebben een tweejarige overeenkomst gesloten, met een optie voor nog twee seizoenen.

"The Badge Company is een internationaal bedrijf met een mondiaal bereik", zegt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht. "The Badge Company is opgericht door een Utrechtse ondernemer en is gevestigd in de provincie Utrecht. Dit past perfect binnen de positionering van FC Utrecht. Ondanks de slechte economische tijden groeit The Badge Company met zijn webshops explosief. Dit toont aan dat het een krachtig merk is."

The Badge Company is een A-merk in zijn branche. Voetbalshop.nl is in het verleden onder andere twee keer genomineerd voor beste webwarenhuis en webshop van Nederland. "Ook dat benadrukt het sterke karakter van The Badge Company", aldus Van Schaik. "The Badge Company gelooft in de continuïteit en het bereik van FC Utrecht, getuige ook de duur waarop Voetbalshop.nl op ons shirt zal staan. Dit toont aan dat wij op de goede weg zijn. Wij zijn trots op deze samenwerking."

Roland Heerkens, CEO en oprichter van The Badge Company, toont zich content met de samenwerking met FC Utrecht. "FC Utrecht is een club met een grote achterban die vanzelfsprekend, net als onze doelgroep, bestaat uit voetballiefhebbers", zegt de Utrechtse ondernemer die al sinds de oprichting van FC Utrecht bij de club betrokken is en al jaren leverancier is van de merchandising van FC Utrecht. "Daarbij is het potentieel van FC Utrecht en daarmee zijn bereik nog veel groter. Daar ben ik van overtuigd. Wij geloven in de toekomst en groeimogelijkheden van FC Utrecht", aldus Heerkens.

In het duel FC Utrecht - Feyenoord, op zondag 12 augustus aanstaande, treden de spelers van FC Utrecht voor het eerst aan in wedstrijdshirts met Voetbalshop.nl op de rugzijde.

Bron: fcutrecht.nl
foto: FCUPhoto/ F. Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 22 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing