FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Vitesse - Utrecht in teken van Bos en DiTo

05-11-2013

2 reacties


Eén man, één nummer, één wedstrijd. De wedstrijd Vitesse - FC Utrecht, die zaterdag gespeeld wordt in GelreDome, staat met ingang van dit seizoen in het teken van het overlijden van de eeuwige nummers vier van beide ploegen: Theo Bos en David di Tommaso. Theo Bos overleed vorig jaar kort voor het treffen tussen FC Utrecht en Vitesse. Tijdens dat duel werd het overlijden van de voormalig speler en trainer van Vitesse door supporters van beide clubs herdacht.

De spelers die zaterdag in actie komen, dragen tijdens de warming-up speciale shirts voorzien van het rugnummer vier. De aanvoerders van beide ploegen dragen een speciale aanvoerdersband met het beeltenis van de eeuwige nummer vier van hun club. Dit wil zeggen dat Cedric van der Gun zaterdag speelt met een aanvoerdersband met David di Tommaso hierop afgebeeld.

Zodra de vier in de klok op het scorebord in GelreDome verschijnt, wordt de aanwezige toeschouwers gevraagd zich één minuut lang te laten horen voor Theo Bos en David di Tommaso.

Rondom het duel Vitesse - FC Utrecht wordt daarnaast aandacht geschonken aan het partnerschap dat zowel Vitesse als FC Utrecht heeft met KWF Kankerbestrijding.

Het thema van het duel Vitesse - FC Utrecht is tot stand gekomen in samenwerking met de familie Bos, de clubs FC Utrecht en Vitesse, de supportersverenigingen van beide clubs en KWF Kankerbestrijding. De wedstrijd staat in het teken van Sta Op Tegen Kanker, de campagne van KWF Kankerbestrijding.

Bron: fcutrecht.nl


Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing