FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Vier afwezigen tegen Roda JC

24-11-2010

5 reacties


Het rijtje afwezigen voor het inhaalduel met Roda JC is ongewijzigd ten opzichte van de thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen NEC. Nana Asare, Michael Zullo, Jacob Mulenga en Jacob Lensky zijn er nog altijd niet bij. Lensky trainde vandaag wel weer voor het eerst sinds zijn terugkeer uit Zwitserland, maar Ton du Chatinier neemt hem pas komend weekend weer op in zijn selectie voor het duel met Heracles. "Hij heeft ook een week niet getraind", zegt Du Chatinier.

Woensdag wacht opnieuw een confrontatie met een directe concurrent. Collega Harm van Veldhoven sprak in aanloop naar deze week zelfs van "cruciale" wedstrijden voor zijn team. "Ze hebben twee keer verloren, maar gingen als een speer dit seizoen. Dan krijg je ook te maken met verwachtingen bij je eigen publiek. Omdat de wedstrijd vorige keer afgelast werd, hebben we Roda nog een keer extra kunnen bekijken. Ze hebben wat problemen door blessures. Het is afwachten wie terugkeren. Toch maakt het weinig uit voor de stijl waarin ze spelen, want die is altijd hetzelfde."

De eindsprint tegen NEC in Stadion Galgenwaard leverde zondag nog een aantal treffers op. Gunstig voor het doelsaldo. Daardoor kan FC Utrecht woensdag bij winst tegen het thuis nog ongeslagen Roda zomaar een sprongetje van drie plaatsen maken op de ranglijst: van negen naar zes. "Met die instelling gaan we ook naar Kerkrade. We willen een goed resultaat halen", aldus Du Chatinier. De inhaalwedstrijd tegen Roda is één van de liefst negen wedstrijden die FC Utrecht nog speelt voor de winterstop.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing