FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Verlengen seizoenkaart langer mogelijk

15-05-2013

2 reacties


Naar aanleiding van de supportersavond die dinsdagavond plaatsvond in NumberFour is door de clubleiding van FC Utrecht besloten om supporters langer de mogelijkheid te bieden hun seizoenkaart te verlengen. De actiepagina www.fcutrecht.nl/seizoenkaartverlenging is heropend en is nu te gebruiken tot en met 22 mei.

De verlengingsmogelijkheid stelt supporters in de gelegenheid om eenvoudig en snel hun seizoenkaart te verlengen, zonder dat zij opnieuw hun gegevens achter hoeven te laten. Echter, het is in dat geval niet gegarandeerd dat zij de plaats behouden waartoe hun seizoenkaart in het seizoen 2012/2013 recht bood.

Manager Marketing, Communicatie en PR Roland Jurriëns van FC Utrecht licht de op het oog inconsequente maatregel toe: “Op de supportersavond kregen wij van supporters signalen dat het gewenst is dat de verlengingsperiode wordt verlengd. Met het oog op onder andere het ontvangen van vakantiegelden eind mei, is collectief de vraag gesteld om supporters de mogelijkheid te bieden hun kaart eind mei te verlengen. Nu is het zo dat sowieso pas eind mei wordt geïncasseerd, maar dit is niet bij iedereen zo overgekomen. De ontvangen signalen nemen wij serieus en kunnen en willen wij niet negeren. Onze supporters zijn immers het fundament van de club. Wij hebben direct de actiepagina terug opengezet.”

De mogelijkheid bestaat dat na de eerste sluiting van de actiepagina op 12 mei de in de vrije verkoop gekomen plaatsen inmiddels bezet zijn door supporters die dit seizoen geen seizoenkaart hadden. “Supporters die alsnog hun seizoenkaart willen verlengen, maar waarvan de plaats inmiddels bezet is, gaan wij een passende oplossing bieden. Vooropgesteld dat wij deze plaats niet alsnog kunnen toebedelen”, aldus Jurriëns.

Supporters die komende week hun seizoenkaart verlengen, zien zoals ieder jaar het bedrag pas aan het eind van de maand mei geïncasseerd worden. De mogelijkheid bestaat om ook in termijnen te betalen of direct via iDEAL.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing