FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Veld- en tribunerenovatie in volle gang

13-06-2012

7 reacties


Terwijl de selectie van FC Utrecht met vakantie is, wordt in en rondom Stadion Galgenwaard hard gewerkt aan het speelklaar maken van de velden, de renovatie van de hoofdtribune en de reiniging van zitplaatsen op de overige tribunes. Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen - op zaterdag 12 augustus treedt FC Utrecht in speelronde 1 om 12.30 uur aan tegen Feyenoord - moeten de randvoorwaarden voor de spelers en de bezoekers immers weer piekfijn in orde zijn.

Speelveld
"Het veld gaat er zoals gebruikelijk uit", zegt Coördinator Operations Jorn ter Braak van FC Utrecht over de renovatie van het speelveld. "De grasmat moet bij de start van de competitie in topconditie zijn, net zoals wij dat ook van onze voetballers verwachten. Het veld wordt met zorg behandeld en opnieuw ingezaaid. Een goede grasmat is een must."

Hoofdtribune
Wat geen jaarlijks terugkerend ritueel is, is de renovatie van de hoofdtribune die op dit moment in volle gang is. Algemeen Directeur Wilco van Schaik: "De indeling en prijsstelling van onze seats op de hoofdtribune wordt herzien. Dit was hard nodig zo bleek uit de uitgesproken behoeften na evaluatie met onze businessklanten en interne evaluatie. Er moet een eerlijke verdeling komen, waarbij het niet zo mag zijn dat twee gasten op seats die naast elkaar gesitueerd zijn, een totaal ander bedrag betalen. Dat was in het verleden wel het geval en mag niet langer, vinden wij. Ook moet de routing naar de seats beter en houden wij rekening met de veiligheid van onze klanten."

De renovatie van de hoofdtribune komt niet uit de lucht vallen. De plannen waren er al jaren en ook is er in het verleden al voor betaald. Tot een daadwerkelijke renovatie kwam het echter nog niet. Tot nu. "Wij vonden dat het tijd werd om nu spijkers met koppen te slaan. Het komt immers de exclusiviteit van de plaatsen van onze businessklanten ten goede."

Publieke tribunes
Supportersvereniging FC Utrecht heeft een sfeerteam geformeerd dat de sfeer in Stadion Galgenwaard weer moet gaan aanjagen. Dit initiatief wordt door FC Utrecht ondersteund. De sfeer moet als vanouds weer Engels aandoen, zo is de mening toegedaan. Een kolkende massa FC Utrecht-supporters dat de club vocaal en verbaal steunt bij de thuiswedstrijden van de club. Het sfeerteam krijgt komend seizoen op de Bunnikside de beschikking over een podium. Dit podium wordt op de onderste rijen van de tribune geplaatst en dient als platform waarvandaan supporters de massa kunnen aanjagen. FC Utrecht heeft ook de mogelijkheden tot het realiseren van een staantribune in Stadion Galgenwaard onderzocht. Dit bleek echter op korte termijn niet haalbaar.

Persfaciliteiten
De perstribune krijgt eveneens een opknapbeurt. Meubels worden geverfd, gebreken aan stoelen worden verholpen en de stroom- en internetvoorziening wordt gecontroleerd. "De zomerperiode is het moment om achterstallig onderhoud te plegen en faciliteiten in orde te maken", zegt Manager Marketing, PR en Communicatie Roland Jurriëns. "Wij willen de media in het nieuwe seizoen weer verwelkomen op een perstribune die voldoet aan de eisen van deze tijd en waar het prima werken is." Naast de perstribune, heeft ook de mixed-zone en de persruimte hierbij aandacht. "Wij kijken naar het volledige pakket aan persfaciliteiten. De media moet zich net als supporters en sponsors welkom blijven voelen in Stadion Galgenwaard. Je moet zo nu en dan aanpassingen doen om aan de vraag te kunnen blijven voldoen."

Bron: FC Utrecht / Foto: E. Bijeman

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing