FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Vanavond Jong Utrecht tegen Fortuna Sittard

12-09-2016

2 reacties


Vanavond speelt Jong FC Utrecht om 20:00u in de Galgenwaard tegen Fortuna Sittard. FC Utrecht heeft op de site een voorbeschouwing geplaatst:

Jong FC Utrecht vervolgt vanavond (maandag) de jacht op de eerste driepunter van het seizoen in de Jupiler League.

Jong FC Utrecht speelt vanavond een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Jupiler League-wedstrijd begint in Stadion Galgenwaard om 20.00 uur. Er is vrije verkoop voor het treffen tussen de Utrechters en de Limburgers.

Hogere weerstand; dat Jong FC Utrecht die zou treffen in de Jupiler League, was nog voordat de bal dit seizoen zou gaan rollen, wel bekend. Dat het voor de jonkies uit de Domstad een behoorlijke klus zou worden zich in de beginfase van het seizoen te meten met de vaak (veel) meer ervaren spelers van de respectievelijke opponenten ook. Een leerschool, soms een harde, maar zeker een goede; dát is de Jupiler League voor de Utrechters. Die werden niet één keer weggespeeld, verloren niet één keer dik, maar wachten nog wél op de eerste zege van het seizoen.

Fortuna komt van ver
Tegenstander Fortuna Sittard heeft zowel financieel als sportief vele moeilijke jaren achter de rug. Na de degradatie uit de Eredivisie eindigden de geel-groenen twee keer in het linker- en liefst twaalf keer in het rechterrijtje van de Jupiler League, terwijl de ploeg daarvoor toch zeven seizoenen aan één stuk in de Eredivisie had gespeeld en in de jaren tachtig regelmatig in het linkerrijtje van de Eredivisie eindigde.

Windstreken
Met de huidige selectie lijkt er volop perspectief voor een mooie eindklassering. Mede ingegeven door de komst van een nieuwe clubeigenaar, de Turkse investeerder Isitan Gün, staat er een kwalitatief alleraardigste spelerskern. Met flink wat nationaliteiten erin bovendien. Zoals bijvoorbeeld de Macedoniër Stefan Askovski, de Bulgaar Kamen Hadzhiev, de Poolse Engelsman Adrian Purzycki, de Duitse Turk Okan Kurt, de Duitse Nigeriaan Junior Torunarigha en de Franse Senegalees Djibril Dianessy. Zij, en vele anderen, worden geleid door trainer Ben van Dael.

Kom kijken in Stadion Galgenwaard
De Jupiler League-wedstrijd Jong FC Utrecht - Fortuna Sittard begint vanavond (maandag) in Stadion Galgenwaard om 20.00 uur. Er is vrije verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop, waarvan de deuren vandaag om 19.00 uur open gaan. Zit je niet op de tribune vandaag? Volg dan live het verslag van de wedstrijd via Twitter: @fcutrechtmatch. 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing