FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van Wolfswinkel weer fit, Demouge haakt af

17-02-2011

2 reacties


Na een afwezigheid van twee maanden kan Ricky van Wolfswinkel vrijdag zijn rentree maken in het shirt van FC Utrecht. De aanvaller uit Woudenberg, die in de eerste seizoenshelft elf keer scoorde in de Eredivisie, brak in december zijn sleutelbeen tijdens de wedstrijd tegen Liverpool. Volgens het Algemeen Dagblad kan hij tegen Heracles Almelo weer in actie komen.

"Ik hoop er komend weekeinde weer bij te kunnen zijn. Ik sta te trappelen om weer te beginnen. Er is niets erger dan naar je eigen ploeg te moeten kijken", laat Van Wolfswinkel weten aan Voetbal International. Tegenover zijn comeback staat de absentie van Frank Demouge. De in de zomer aangetrokken spits fungeerde aanvankelijk als breekijzer achter Van Wolfswinkel en Jacob Mulenga, maar die verdwenen beiden in de ziekenboeg.

Tegen zijn oude club kreeg Demouge een tik op zijn enkel en dat fysieke malheur speelt hem nog teveel parten, zo blijkt. Leon de Kogel verliet donderdag de training met een lichte kuitkwetsuur, maar zou fit genoeg zijn om te spelen tegen Heracles. Michel Vorm en Jacob Lensky zijn weer aangehaakt bij de selectie. Jan Wuytens is zo goed als zeker voldoende hersteld van zijn buikspierkwetsuur.

Naast Demouge mist FC Utrecht ook Michael Silberbauer en Tim Cornelisse (allebei geschorst). Eerder dit seizoen verloor FC Utrecht op bezoek in het Polman Stadion met 2-1 van Heracles. Een eigen doelpunt van Aljé Schut zette de Heraclieden op voorsprong, waarna Cornelisse de stand weer gelijk trok. Willy Overtoom voltrok het vonnis zes minuten voor tijd alsnog, door vanaf elf meter te scoren.

Bron: voetbalzone.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing