FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van Wolfswinkel beste ‘latje trapper' Jong Oranje

09-10-2010

3 reacties


Tijdens een training van Jong Oranje op sportcomplex Xerxes DZB in Rotterdam streden onder andere Diego Biseswar, Jerson Cabral, Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Kevin Strootman, Nick Viergever en Ricky van Wolfswinkel om de titel ‘beste latje trapper' van Jong Oranje. Doel was de bal niet onder, maar tégen de lat te trappen en daarmee de kiwi (die bovenop de lat ligt) van de goal te schieten. Ricky van Wolfswinkel deed dit als beste en werd daarom tot winnaar uitgeroepen. De prijs is een persoonlijke website waar onder andere nieuwsberichten, foto's en filmpjes op komen te staan.

Van alle deelnemende voetballers, namelijk Diego Biseswar, Jerson Cabral, Leroy Fer, Georginio Wijnaldum (Feyenoord), Kevin Strootman (Sparta Rotterdam), Nick Viergever (AZ) Jeffrey Bruma (Chelsea) en Joshua John (Sparta) waren alleen Van Wolfswinkel en Wijnaldum in staat de bal tegen de lat te trappen. Van Wolfswinkel, huidig topscorer in de eredivisie, lukte het zelfs twee keer, dit is de reden dat uiteindelijk hij met de prijs naar huis ging.

Interland op 9 oktober
Jong Oranje bereidt zich op sportpark Wollefoppen voor op de EK-kwalificatie play-offwedstrijd tegen Oekraïne. De ploeg van bondscoach Cor Pot speelt eerst een thuiswedstrijd, op zaterdag 9 oktober in Rotterdam. Het duel in het Sparta Stadion begint om 19.00 uur. De return is drie dagen later in Kiev.

Over de organisatie
De organisatie van de ‘latje trap wedstrijd' was in handen van Voetbalacademie Rotterdam en internetbureau Redkiwi. ‘Met de website willen we de speler een eigen identiteit geven. En een plek voor nieuwsberichten, wedstrijdverslagen, foto's en flimpjes', aldus Godwin Falix, oprichter van Voetbalacademie Rotterdam en oud-profvoetballer (o.a. Feyenoord, RKC Waalwijk en FC Dordrecht).

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing