FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van Schaik: Mooi moment om door te pakken

22-10-2011

6 reacties


Ik hoop u vanavond te verwelkomen bij alweer onze vijfde thuiswedstrijd van het seizoen. Zo snel kan het dus gaan in voetbal. In de acht weken dat ik nu werkzaam ben bij FC Utrecht, heb ik al veel meegemaakt, waardoor de gewenning snel verloopt. Heerlijk dat we na zo'n week vanavond weer aan voetbal kunnen denken en erover kunnen praten. Een prachtig affiche ligt voor me met onze gasten uit Heerenveen. Een wedstrijd die voor iedereen toegankelijk is, want er geldt geen clubkaartverplichting vanavond.

Maar aan het begin van de week zag het er anders uit. Natuurlijk waren we verrast door de mededeling van Erwin Koeman dat hij zijn contract wilde ontbinden. We wisten na verloop van tijd dat Erwin's verwachtingen anders waren dan wij konden invullen. Echter, voor ons was zijn mededeling om zijn contract in te leveren toch verrassend. Wij betreuren het vertrek van Erwin, want hiermee gaat een zeer oprecht en open persoon onze club verlaten. Een man die keihard heeft gewerkt en die zich altijd positief heeft uitgelaten over de club. Wij wensen Erwin hierbij nogmaals succes met het verdere verloop van zijn carrière en bedanken hem voor zijn inzet voor FC Utrecht.

En natuurlijk wens ik Jan Wouters en Robbie Alflen hierbij ook heel veel succes met hun nieuwe uitdaging. Want ook in de sport gaat het leven door. In Jan hebben we een trainer die weet wat het vak van hoofdtrainer vraagt. Hij is erin gehard en weet wat er bij komt kijken. Hij is ook een man van de club en een trainer met enorme kwaliteiten om spelers en het team beter te maken. Het doorschuiven van Robbie Alflen was ook een logische stap voor ons als directie. We hebben een zeer talentvolle groep die moet groeien, die beter moet worden. Robbie heeft met veel van die talenten gewerkt, weet hoe hij spelers moet doorontwikkelen. En het zijn twee praktijkjongens, die beiden op het hoogste niveau hebben gevoetbald, wat een enorme meerwaarde is. Jan en Robbie moeten er als geen ander toe in staat zijn om met deze groep verder te groeien. Dat vertrouwen is er en vandaar dat zij samen de technische eindverantwoordelijkheid hebben gekregen voor ons eerste team. Daarbij ondersteund door Jean-Paul de Jong die de stap maakt naar Jong FC Utrecht.

Vandaag staat de wedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. Na het nipte verlies tegen PSV een mooi moment om door te pakken voor ons team. Er zit groei in het elftal en de spelers. We gaan naar het niveau toegroeien waar we willen acteren. En natuurlijk vanavond op de FC Utrecht-manier: aanvallen, dwingend en met lef.

Ik heb er ondanks alles weer zin in deze week. Want er blijft niet leukers dan een potje voetbal bekijken in Stadion Galgenwaard. Zeker als ons publiek er weer achter gaat staan, zoals in de laatste thuiswedstrijd tegen RKC. Mensen om mij heen spraken van ‘oude tijden'. Complimenten dus voor allen voor de wijze waarop jullie achter ons jonge team staan, dat doet onze jongens goed. Laten we er vanavond weer staan tegen onze gasten uit Heerenveen. Een prachtige club, met een dito historie. Ik verwacht een uitdagende wedstrijd en wens iedereen veel plezier vanavond!

Wilco van Schaik
algemeen directeur

Bron: fcutrecht.nl
 

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing