FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van Maurik opent skybox Van Seumeren

16-08-2010

0 reacties


Voorafgaand aan de wedstrijd tegen NAC Breda opende Joop van Maurik, de vroegere stormram van FC Utrecht, de nieuwe skybox van Frans van Seumeren op de vierde verdieping van Stadion Galgenwaard. Van Seumeren had al een box in het stadion, maar is nu met zijn ‘no guts, no glory'-box verhuisd naar een grotere ruimte, waar hij meer gelegenheid heeft zijn FC Utrecht-relaties te ontvangen.

De nog steeds besnorde Van Maurik opende de nieuwe box officieel met het onthullen van een wandgrote actiefoto van hem als speler van FC Utrecht en was zichtbaar onder de indruk van deze eer. Voor Frans van Seumeren was Joop van Maurik als voetballer altijd een voorbeeld. "Ik was vroeger net zo'n type speler als Joop, met volle passie er in kleunen en ook sterk in de lucht", aldus de grootaandeelhouder van FC Utrecht. "Het leek mij een goed idee dat Joop, als echte Utrechter, voortaan beeldbepalend in onze skybox zichtbaar zou zijn. Want Joop past als geen ander bij mijn lijfspreuk: No guts, no glory".

Joop van Maurik begon te voetballen bij Velox en kwam via het Haagse Holland Sport, waar hij drie seizoenen zou spelen, in 1973 bij FC Utrecht. De geboren Utrechter was een typische vertegenwoordiger van het werkvoetbal dat FC Utrecht destijds nog speelde. Hij werd gezien als een krachtpatser en was de vrees van alle verdedigers. Joop speelde vijf seizoenen voor FC Utrecht, waarin hij 35 keer het net trof. Zijn laatste wedstrijd speelde hij op 16 april 1978 in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Den Haag, waarin de aanvaller het enige doelpunt scoorde.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing