FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van het Bestuur - info update december 2011

28-12-2011

9 reacties


Op de Jaarvergadering op 11 december jl. hebben de aanwezige leden het bestuur verzocht om middels de website op de hoogte te worden gehouden over de ontwikkelingen van openstaande punten. Door middel van een bericht als onderstaand geven we daar invulling aan.

Tijdens onze Jaarvergadering hebben we het verzoek herhaald om op de website van FC Utrecht onder de noemer "Supportersverenigingen" een vermelding te krijgen. De naam "verenigingen" impliceert reeds dat er meerdere zijn en gelet op de "erkenning" die door directie en RvC is afgegeven kan het niet anders zijn dat naast de SV ook True Support genoemd zal worden. Algemeen directeur Wilco van Schaik gaf aan dit nog te moeten overleggen. Omdat we inmiddels 2 weken verder zijn hebben we nogmaals gevraagd wat de stand van zaken hierin is.

Tijdens de kerstdagen werd bekend (via de Groningen site) dat de wedstrijd tegen FC Groningen verplaatst wordt van zondagmiddag 14.30 uur naar zaterdag 18.45 uur. Op de FC Utrecht site staat hierover nog niks te lezen. Gezien de vele ophef aan het begin van dit seizoen en de toezeggingen dat het hierbij zal blijven qua zondagmiddagvoetbal hebben wij ook hierover vragen gesteld aan de directie van FC Utrecht. De SV heeft ook haar ongenoegen kenbaar gemaakt over de verplaatsingen. Ook de recent opgerichte supportersorganisatie We Love Utreg heeft middels een nieuwsbericht op haar site hierover aan de bel getrokken en heeft hierin bijval gekregen vanuit Groningse zijde. 

Wij hopen en vertrouwen er op dat FC Utrecht zich met alle beschikbare middelen zal verweren. Mocht dit onverhoopt geen effect hebben dan zullen wij onze leden raadplegen hoe wij middels ludieke acties gaan aangeven dat grenzen bereikt zijn.

Bestuur Stichting True Support

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing