FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van der Maarel: ‘Vechten en knokken voor de club’

06-07-2013

6 reacties


Mark van der Maarel heeft zin in de komende Europese wedstrijden. “We moeten gelijk strijd leveren. Het doel is om in de poulefase te komen en daar gaan we voor knokken”, zegt de rechtsback in een interview met FCU Fans!, het supportersmagazine van Stichting True Support.

De vroege start van het seizoen ziet Van der Maarel niet als een probleem. “Het Europese voetbal is ook een goede voorbereiding. Het is te hopen dat we geen Scandinavische teams tegenkomen, want die zitten midden in de competitie. In de Europa League zijn het serieuze wedstrijden en we moeten gelijk strijd leveren in die wedstrijden om de knock-out wedstrijden te winnen. Het doel is om in de poulefase te komen en daar gaan we voor knokken.”

Kritiek
Van der Maarel kreeg vooral in zijn eerste seizoenen heel wat kritiek te verduren van de eigen supporters. Vorig jaar werd hij uitgefloten toen hij tegen Vitesse in het veld kwam voor Daan Bovenberg. “Toen dacht ik wel even: wat doe ik hier? Ik ben emotioneel geraakt. Maar ik ben altijd blijven knokken. Ik laat me niet uit het veld slaan en ik voetbal voor diegene die het wel in me ziet zitten.”

Dit jaar verstomde de kritiek. Van der Maarel: “Ik heb afgelopen seizoen bijna alle wedstrijden gespeeld. Ik kreeg vertrouwen van de trainer. Ik wist dat ik op de goede weg zat. Voetbal is en blijft heel veranderlijk, dus ik heb het motto ‘wat komt dat komt’. Ik heb een goed seizoen gedraaid en ik ben sterk gegroeid. Die groei wil ik doorzetten in het komende seizoen. Blijven vechten en knokken voor de club.”

Ontvang het magazine!
Het hele interview met Van der Maarel is te lezen in het nieuwste nummer van FCU Fans! dat vandaag bij de leden op de mat viel. Wil je het voortaan ook vier keer per jaar ontvangen? Word dan lid van True Support. Dat kan via deze site of profiteer van de kortingsactie en geef je morgen meteen op bij de True Support-stand op de Open Dag van FC Utrecht.

Het nieuwste FCU Fans! magazine bevat naast het interview met Mark van der Maarel onder meer: een uitgebreid interview met oud-speler Ton Pattinama; de 11 allertijden van Wilco van Schaik; de kids page en een analyse van het vertrek van Alexander Gerndt en de komst van Jens Toornstra.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing