FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Van der Maarel in beeld in Noorwegen'

31-12-2015

10 reacties


Ineens dook daar een opvallend gerucht op: Mark van der Maarel zou in beeld zijn bij het Noorse Aalesund. Deze club komt uit in de hoogste divisie van Noorwegen, en staat momenteel tiende.

De bron van dit gerucht is onder meer de website www.smp.no. Vooralsnog hebben zowel de betrokken clubs als Mark van der Maarel niet inhoudelijk gereageerd op dit bericht. Wel voedt Van der Maarel zelf het gerucht door een citaat in de kerstspecial van FC Afkicken. De huidige aanvoerder zegt daar: 'Dat is het. Ik heb het nu nog niet echt, maar ik kan me voorstellen dat het gaat komen. Dan is nu een interessant moment om een ander avontuur aan te gaan.'

Aanleiding voor deze reactie is de vraag of Van der Maarel toe is aan een nieuwe prikkel. Hij speelt immers zijn gehele profloopbaan (148 eredivisieduels, 9 KNVB-bekerduels, 3 Europa League-duels, één goal) al voor FC Utrecht. En het contract van de verdediger loopt aan het einde van dit seizoen af, zodat dit de laatste gelegenheid voor FC Utrecht is om een transfersom te vragen.

Wel is Van der Maarel, die is geboren op 12 augustus 1989, inmiddels één van de meest ervaren spelers binnen de selectie van het trainersduo Ten Hag / De Jong. Hij is dit seizoen vrijwel doorlopend basisspeler, en na het wegvallen van Willem Janssen ook aanvoerder.

Mocht Mark van der Maarel vertrekken, dan is Myenty Abena (21) mogelijk één van zijn vervangers in de selectie. Het contract van deze centrale verdediger, die uitkomt voor het Beloftenteam van FC Utrecht, werd eerder deze week opengebroken en verlengd.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
24 januari 2018 14:30 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (3) Sjakie 52pt
3 (2) Kikker 50pt
4 (9) Menno 44pt
5 (12) Speedy 43pt
6 (4) badbo13 42pt
7 (5) chapri 41pt
8 (11) Gina 41pt
9 (6) El Nino 41pt
10 (7) tonyb 40pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing