FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van der Maarel en Markiet langer bij FC Utrecht

19-04-2013

13 reacties


FC Utrecht heeft Mark van der Maarel (23) en Gévero Markiet (22) langer vastgelegd. Beide verdedigers tekenden een nieuwe verbintenis die hen tot de zomer van 2016 aan FC Utrecht verbindt. Het contract van beide spelers liep af.

Mark van der Maarel speelde dit seizoen nagenoeg alle officiële duels van FC Utrecht. “Het afgelopen jaar heeft Mark zich in het basiselftal geknokt”, zegt Manager Spelerszaken a.i. Edwin de Kruijff. “Mark is verdedigend een stabiele rechtsback die zijn eigen kwaliteiten en beperkingen kent. Mark weet wat er van hem gevraagd wordt. Deze nieuwe verbintenis heeft hij absoluut verdiend.”

Gévero Markiet begon dit seizoen bij Jong FC Utrecht, maar maakte in de winterstop definitief de overstap naar het eerste elftal. “Na het vertrek van Daan Bovenberg is Gévero een plaats in de pikorde gestegen. Hij heeft zich vervolgens in een rap tempo ontwikkeld naar een goed niveau. Gévero is fysiek sterk, rustig aan de bal en sterk in de lucht. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Gévero nog stappen kan maken en belonen hem daarom met een nieuwe verbintenis.”

Van der Maarel is content met zijn nieuwe verbintenis. “Ik speel nu vijf seizoenen bij FC Utrecht en heb het goed naar mijn zin”, zegt de verdediger uit het Utrechtse Mijdrecht. “Dat de club drie seizoenen langer met mij door wil, is heel mooi. Ik heb het gevoel dat wij als team en ik als individu nog verder kunnen doorgroeien. Daar gaan we de komende jaren aan werken.”

“Dit laat wel zien dat de club vertrouwen in mij heeft”, zegt Gévero Markiet trots over zijn nieuwe driejarige verbintenis bij FC Utrecht. “Deze winter heb ik eindelijk de stap naar het eerste gemaakt en nu teken ik een nieuw contract. Ik ben heel gretig om de trainer te laten zien wat ik allemaal in huis heb.”

Van der Maarel maakt sinds het seizoen 2009/2010 deel uit van de hoofdmacht van FC Utrecht. Collega Gévero Markiet debuteerde al in het seizoen 2008/2009 in de Eredivisie voor FC Utrecht, maar speelde nadien nog enige jaren in Jong FC Utrecht.

Bron: fcutrecht.nl (foto: FCUPhoto)

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing