FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van der Laan nieuwe trainer O19

16-06-2014

0 reacties


Arjan van der Laan gaat bij FC Utrecht aan de slag als trainer/coach van het Onder 19-team en assistent-trainer van de beloftenploeg. De 44-jarige oefenmeester komt over van Sparta Rotterdam en is in de Domstad de opvolger van Claudio Braga, die onlangs de overstap maakte naar de Portugese club Santa Clara.

Van der Laan speelde honderden wedstrijden in het betaalde voetbal namens Sparta Rotterdam, FC Twente, ADO Den Haag en FC Dordrecht. Nadat hij in 2006 zijn schoenen aan de wilgen hing, ging hij aan de slag als jeugdtrainer bij Sparta Rotterdam. Bij de Kasteelclub was Van der Laan het afgelopen seizoen actief als trainer/coach van het beloftenteam en assistent-trainer van het eerste elftal.

Technisch Manager en Hoofd Opleidingen Henny Lee van FC Utrecht is verheugd met de komst van Van der Laan naar de Domstad. “Arjan is een ervaren kwaliteitstrainer, die jarenlang een zeer belangrijke rol heeft vervuld binnen één van de beste jeugdopleidingen van Nederland. Wij zijn er erg blij mee dat Arjan nu aan de slag gaat bij de FC Utrecht Academie, die inmiddels ook behoort tot de top van Nederland. We denken dat we hiermee meer dan uitstekend hebben ingespeeld op het plotselinge vertrek van Claudio Braga. Onze visie is bovendien dat wij graag nieuwe en andere inzichten en ervaringen willen toevoegen aan onze organisatie. Hierdoor creëren wij een optimaal klimaat en kennisgebied binnen de FC Utrecht Academie”, aldus Lee. “Arjan weet als oud-voetballer wat er bij een eerste elftal als speler van je gevraagd wordt. Zijn ervaringen kan hij nu gaan overbrengen op de talenten die in de laatste fase van de jeugdopleiding uitkomen.”

“Naast zijn werkzaamheden als trainer/coach van FC Utrecht Onder-19 en assistent-trainer van Jong FC Utrecht, gaat Arjan ook ondersteunen bij activiteiten die in het kader van onze samenwerking worden georganiseerd met een groot gedeelte van de amateurclubs uit de streek. Zo willen we hun jeugdopleidingen naar een nog hoger niveau tillen”, vervolgt Lee.  

“De voorbije seizoenen werkte ik met veel plezier bij Sparta Rotterdam, maar ik was toe aan een nieuwe, frisse uitdaging”, zegt Arjan van der Laan. “Wat dat betreft kwam de kans die FC Utrecht me bood precies op het juiste moment. Ik wil mezelf doorontwikkelen als trainer en die kans krijg ik in Utrecht. Bij FC Utrecht ga ik werken met een nieuwe spelersgroep, maar de fase van hun loopbaan waarin ze zich bevinden, is voor mij bekend. Ik wéét welke stap deze jongens moeten maken. Het is aan mij om ze daarbij zo goed mogelijk te helpen. Daar kijk ik ontzettend naar uit.” 

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing