FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"Had geen maand langer moeten duren"

15-09-2012

0 reacties


FC Utrecht neemt het komende zondag op tegen PSV. Cedric van der Gun, speler van de Domstedelingen, kijkt uit naar het treffen met de titelfavoriet.

Utrecht bezet na vier wedstrijden de negende plaats met vijf punten, tot tevredenheid van Van der Gun. "We hebben zeker geen slechte start", vertelt de aanvaller aan Voetbal International. "Vijf uit vier, ik vind het niet slecht. Bij mij levert het in ieder geval geen druk op. Hadden we vier punten meer gehad, dan was het rustiger geweest."

"We liggen op koers"
Zondag wacht Utrecht een zware thuiswedstrijd tegen PSV. "PSV is een goede ploeg, en tegen Ajax en PSV; dat zijn niet de wedstrijden die we moeten winnen. Als je ze nu hebt gehad, krijg je ze straks niet", vervolgt Van der Gun. "Ik geloof niet dat als wij punten verliezen, er onrust ontstaat. Als we vijf wedstrijden op rij verliezen, dan misschien."

Voorlopig voldoet Utrecht met een negende plaats aan de verwachtingen. "Het verwachtingspatroon ligt tussen plaats negen en plaats twaalf. Dat moet voor ons te doen zijn. De balans kun je na vier wedstrijden nog niet opmaken. We vinden niet dat we de sterren van de hemel spelen, maar we liggen wel op koers."

"Had niet langer moeten duren"
Van der Gun speelt sinds februari in Utrecht, maar liever was hij nog even in Engeland gebleven. Zijn contract bij Swansea liep medio 2011 echter af. "De clubs die interesse toonden, daar wilde ik niet graag spelen. Ik had natuurlijk maar twaalf wedstrijden gespeeld, was inmiddels 33, en ze willen jonge spelers voor verkoop."

"Toen heb ik zeven maanden geen club gehad", aldus Van der Gun. "In februari kwam FC Utrecht en dat had geen maand langer moeten duren anders was ik gestopt met voetballen. Op dat moment ben je heel nadrukkelijk op zoek naar een club, maar op een gegeven moment ga je verder kijken, word je realistisch. Ik wilde terug naar de Eredivisie en Utrecht is een mooie club. Daar was ik heel blij mee."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing