FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Van den Ham deelt de visie van de club'

23-05-2014

12 reacties


Met Harry van den Ham en Sjors Ultee, en spitsentrainer Danny Koevermans, heeft FC Utrecht zijn technische staf rond voor het nieuwe seizoen. Dit drietal vormt met hoofdtrainer Robby Alflen, keeperstrainer Stefan Postma en inspanningsfysioloog Pim Koolwijk de technische staf van FC Utrecht in het seizoen 2014/2015.

Harry van den Ham kende een prachtjaar bij FC Dordrecht waarmee hij promotie naar de Eredivisie afdwong. Nu keert de Utrechter terug bij FC Utrecht, waar hij naast speler al tweemaal eerder actief was als assistent-trainer.

“Harry is een gelouterde trainer, heeft al veel gezien in het voetbal”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. “Iedere ploeg die hij in het verleden onder zijn hoede had, speelde attractief voetbal met aanvallende intenties. Met als beste voorbeeld het aanvallende en tevens effectieve voetbal dat FC Dordrecht dit seizoen onder zijn leiding heeft gespeeld. Dat is wat ons aanspreekt in hem. Hij deelt de visie van Robby en Co, en dus die van de club, en kan ons verder helpen in het bewerkstelligen van de speelstijl die wij voor ogen hebben. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij onze hoofdtrainer meer dan bijstaan en aanvullen. Harry bezit daarnaast onderscheidende eigenschappen, waarmee hij ons als club verder helpt.”

Dat geldt niet alleen voor Van den Ham. Ook de 27-jarige Sjors Ultee gaat met Alflen aan de slag. “Sjors is een jonge, ambitieuze trainer die ondanks zijn jonge leeftijd een duidelijke visie op het spelletje heeft”, vervolgt Van Schaik. “Robby en Sjors hebben eerder binnen de opleiding al succesvol samengewerkt en delen een visie. Sjors voegt daarnaast met zijn innovatieve trainingsvormen op het gebied van creatieve ontwikkeling van spelers, iets specialistisch toe aan onze staf. Hierdoor is hij binnen onze visie, complementair aan de andere trainers.”

Danny Koevermans keert na de zomer terug op het veld als spitsentrainer. Na het vertrek van Marinus Dijkhuizen naar Excelsior en het noodgedwongen beëindigen van zijn voetbalcarrière, heeft Koevermans kennisgemaakt met deze rol, wat zowel hem als FC Utrecht goed bevallen is. “Danny heeft de afgelopen maanden bewezen op detailniveau waarde toe te voegen aan de kwaliteiten van onze spitsen. Tijdens trainingen, maar ook in één op één gesprekken en analyses met onze spitsen. Met zijn rijke carrière, en daardoor zijn ruime ervaring, is hij iemand die onze spitsen verder kan brengen en door kan ontwikkelen”, aldus Van Schaik.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 12 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing