FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Utreg uit altijd lastig

26-09-2010

7 reacties


De toeters van de media tetteren er al weer een eind op los. Utreg kan niet presteren op vreemde bodem. We kunnen het ook allemaal wat meer relativeren. Tegen Groningen had het balletje net de andere kant op kunnen rollen en dan win je gewoon, gezien de kansen. Tegen AZ was het in het spelbeeld reëel geweest om een gelijkspel naar huis te nemen.

De enige echte ongelukkige uitwedstrijd was Feyenoord uit. Het zijn onderhand de enige punten die de Rotterdammers dit seizoen gehaald hebben. Op basis van één wedstrijd in de cyclus uit kunnen we dus ook nog niet oordelen.

Luzern werd uit opgerold. Zijn de heren en vrouwen van de media dat dan vergeten? Tegen Napoli uit werd een knap gelijkspel gehaald met kans op winst. Nu kan je geen appels met peren vergelijken, want Europese uitwedstrijden mag je niet scharen onder de competitie wedstrijden. Echter als we de selectie en begroting van Napoli bekijken, zullen alle Nederlandse clubs daar kwijlend naar kijken en zullen ze allemaal blind de ruil aangaan met hun eigen club. Ons Utreg speelt daar dus een nette 0-0.

Dat biedt dus wel perspectief in deze poule voor de Europa League. Ervan uitgaande dat Liverpool toch eerste wordt in deze poule gezien hun ruime winst op Steau Boekarest. Thuis winnen van Napoli en Steaua en dan een gelijkspel wegkapen in Boekarest. Zal toch een mooi scenario zijn voor de tweede plek in de poule. Vroeger hadden we een sponsor met het motto: "Durf te dromen." Dat motto wil ik best wel in dit geval overnemen.

En wat de uitwedstrijd betreft; laten we elkaar geen syndroom aanpraten door wat we door de media aangegeven krijgen. Balletje kan soms raar rollen en dan kan dus ook in het doel van Vorm zijn. De selectie is misschien iets te krap in de breedte voor dit seizoen met Europees voetbal, maar je kan het ook omdraaien. Door zo'n loodzwaar seizoen te draaien, krijgen de jonkies een schat van ervaring mee. De jonge spelers van FC Utrecht krijgen nu een les mee, waar ze anders vijf jaar over zouden doen.

Een groet voor die allen die nog niet gegroet zijn.

Erik Thuis

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing