FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

USV Hercules sluit aan bij RAC

03-05-2012

0 reacties


FC Utrecht en zondageersteklasser USV Hercules gaan een intensieve samenwerking met elkaar aan. Hercules sluit zich vanaf 1 juli aan bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse werden hiervoor de handtekeningen onder de overeenkomst gezet.

De jeugdopleiding van Hercules legt de komende jaren nog nadrukkelijker de focus op de onderbouw van D-, E-, en F-pupillen wat geheel in lijn is met de vernieuwde aanpak van de onderbouw van FC Utrecht. "Daarom is de timing van een hernieuwde samenwerking met FC Utrecht voor Hercules juist om die reden perfect", zegt René van der Kooij, Hoofd Jeugdopleidingen van Hercules.

"Gelet op de intensiteit waarmee we nu met deze leeftijdgroep werken verwachten we dat de samenwerking voor beide partijen van meerwaarde zal zijn. Bovendien heeft de samenwerking met FC Utrecht voor onze club ook praktische voordelen aangezien beide clubs uit komen", refereert Van der Kooij naar de samenwerking met PSV die zij eerder hadden.

Utrechts gezicht
Jan Staub, coördinator RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland, kan zich verheugen op een vereniging die zo'n 850 jeugdleden in contact brengt met FC Utrecht. "Hercules is een echte Utrechtse club en heeft een enorme groeipotentie", meent Straub. "Wij gaan de club ondersteunen bij het opleiden van de trainers en we gaan kennis delen uit het jeugdopleidingsplan van FC Utrecht. Aangezien we onze FC Utrecht-jeugd én het eerste elftal steeds meer een Utrechts gezicht geven, is de samenwerking met Hercules een uitermate goede stap", aldus Jan Straub.

RAC
RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland is een samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht. Het project heeft als doel om talentvolle spelers op te sporen en te selecteren voor de jeugdopleiding van FC Utrecht. Daar kunnen de talenten zich verder ontwikkelen in een professionele omgeving. Alles met het doel om later door te stromen naar het eerste elftal van FC Utrecht.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing