FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Update FC Utrecht inzake Liverpool uit

29-10-2010

5 reacties


FC Utrecht zal na de wedstrijd Liverpool - Napoli met een delegatie van club en politie een bezoek brengen aan Liverpool. Dit naar aanleiding van de grote vraag naar kaarten voor de wedstrijd van 15 december.

Supporters van FC Utrecht willen zo graag de uit wedstrijd tegen Liverpool FC (op 15 december) bijwonen, dat een aantal van hen heeft geprobeerd via eigen kanalen kaarten voor die wedstrijd te bestellen, voornamelijk via internet. Liverpool heeft echter laten weten, dat de club daar niet aan meewerkt. Aanvragen vanuit Nederland worden niet gehonoreerd en wie toch al een kaartje heeft gekocht, krijgt zijn geld terug.

"Ik kan me heel goed voorstellen, dat FC Utrecht-supporters er alles aan doen om aan een kaartje te komen", zegt voorzitter Jan Willem van Dop van FC Utrecht. "Zeker als ze al een ticket voor het vliegtuig of de bus hebben. Maar het bericht dat onze supporters hebben gekregen was wel te verwachten."

Liverpool hoopt weliswaar dat het stadion voor de wedstrijd tegen FC Utrecht vol raakt (en heeft daarom deze week de prijzen verlaagd), maar de club wil niet dat supporters van FC Utrecht in Liverpool-vakken terecht komen. "En ook wij vinden dat om veiligheidsredenen geen goed idee. Daarin hebben we onze verantwoordelijkheid en die nemen we ook", zegt Van Dop.

FC Utrecht heeft van Liverpool 2.400 kaarten voor het uitvak gekregen en tot nu toe weigert Liverpool dat aantal te vergroten. "We hebben er van alles aan gedaan meer kaarten te krijgen, maar we zijn volledig afhankelijk van de medewerking van Liverpool", benadrukt Van Dop.

FC Utrecht houdt voortdurend contact met Liverpool om alsnog te proberen extra kaarten voor FC Utrecht-supporters te bemachtigen. Binnenkort gaat er zelfs een delegatie van FC Utrecht met de politie Utrecht naar Liverpool, waarbij deze kwestie nogmaals onder de aandacht van de leiding van Liverpool wordt gebracht. "De kaartverkoop voor Liverpool supporters is deze week pas begonnen dus begrijpen we dat daar meer over bekend moet zijn hoe de wedstrijd leeft onder de Liverpool supporters. We wachten daarom tot na de wedstrijd Liverpool-Napoli met ons bezoek Liverpool om toch nog te proberen aan meer kaarten voor onze supporters te komen", aldus de voorzitter.

 Bron: www.fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing