FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Uitslag Voorspellingscompetitie 2016-2017

26-05-2017

2 reacties


De True Support Voorspellingscompetitie 2016-2017 op deze website is gewonnen door de deelnemer met de nickname ‘Kikker’. Hij gaat niet alleen met eeuwige roem aan de haal, maar ook met een seizoenkaart voor de komende voetbaljaargang.

Zoals eerder gemeld is in de weergave van de stand van de Voorspellingscompetitie op de site helaas een fout geslopen die zich niet handmatig laat corrigeren: de thuiswedstrijd tegen Ajax is twee keer meegeteld. Dat betekent dat voor een correcte weergave van de stand in de derde periode en het algemeen klassement, de onterecht een tweede keer opgetelde punten voor Ajax-thuis van het totaal moeten worden afgetrokken. Onze excuses voor het ongemak.

Kikker wint
Na correctie is ‘Kikker’ de winnaar met 69 punten, net een puntje meer dan nummer twee ‘Gina’ (68). Dat levert hem een seizoenkaart op voor het komende seizoen (tot een maximum van 200 euro). ‘Gina’ wint een wedstrijdshirt (bedrukt met naam) voor het komende seizoen. ‘Ketelbinkie’ completeert het podium met een derde plaats, goed voor een waardebon van de Fanshop t.w.v. € 50,-. De vierde plek voor ‘Dreuzel’ bezorgt hem een tegoedbon voor De Heksenketel t.w.v. € 25. Voormalig eindwinnaar ‘ad rem’ is vijfde geworden en ontvangt een FC Utrecht True Support sjaal.

Derde periode
De eerste prijs in de derde periode was eveneens een prooi voor ‘ad rem’. Hij eindigde na correctie op 20 punten en bleef daarmee ‘supercalifragilisticexpialidocious’ (19) en ‘Dreuzel’ (18) nipt voor. ‘Ad rem’ sleept daarmee een cadeaubon voor de FC Utrecht Fanshop in de wacht t.w.v. € 50. De tweede prijs voor de speler met de onuitspreekbare Latijnse naam is een tegoedbon voor De Heksenketel t.w.v. € 25. ‘Dreuzel’ ten slotte wint een True Support – FC Utrechtsjaal.

Vierde periode
In de vierde periode zegevierde ook een deelnemer die al vaker in de prijzen viel: de cadeaubon voor de Fanshop t.w.v. € 50  gaat naar ‘badbo13’. ‘Gina’ en ‘kevertje’ eindigden exact gelijk op een gedeelde tweede plaats. Het lot zal bepalen wie er met de tweede prijs (tegoedbon voor De Heksenketel t.w.v. € 25) vandoor gaat en wie met de derde prijs (True Support – FC Utrechtsjaal). Die loting zal plaatsvinden bij de prijsuitreiking.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

De prijsuitreiking vindt a.s. zondag 28 mei voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ plaats in De Heksenketel om 11.45 uur.

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing