FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Uitslag DUIC-voorspellingscompetitie 2013-2014

18-05-2014

6 reacties


U had hem nog te goed: de einduitslag van de DUIC-Voorspellingscompetitie 2013-2014 op deze site. In de laatste speelronde wisselde de hele top-3 nog van positie. De deelnemer met de nickname ‘ad rem’ legde door de einduitslag van FC Utrecht-Vitesse (2-1) goed te voorspellen op de valreep beslag op de eerste plaats in het eindklassement.

Ad rem wint met het totaal van 67 punten de felbegeerde eerste prijs: een seizoenkaart voor de komende voetbaljaargang. ‘Maldini’ – die in speelronde 34 zijn eerste plaats nog moest afstaan – sleepte met 64 punten de tweede prijs in de wacht: het FC Utrecht-shirt seizoen 2014-2015.

‘Don Leo’ is de nummer drie in het algemeen klassement met 62 behaalde punten. Hij wint een waardebon voor de Fanshop ter waarde van € 50,-. De vierde plaats van de ook altijd sterk presterende ‘Robinho’ levert hem een waardebon van Bol.com op t.w.v. € 25,-.

Door de uitslag van Utrecht – Vitesse goed te voorspellen maakte deelnemer ‘fcutrecht’ een sprong op de ranglijst van plek 5 naar 10, goed voor een FC Utrecht True Support sjaal t.w.v. € 13,50. De gehele einduitslag is voor leden van de site HIER te bekijken.

Vierde periode
Ook de uitslag van de Vierde periode is bekend. Daarin was ‘kevertje’ ongenaakbaar: met 29 punten legde hij beslag op een Dinerbon van Restaurant Het Winterhuis t.w.v. € 50,-. De tweede plek levert ‘Forza Takkenlaan’ een tegoedbon op voor sportcafé De Heksenketel t.w.v. € 25,-.

Het lot zal bepalen wie derde wordt in de Vierde periode. ‘Maldini’ en ‘nistec01’ eindigden exact gelijk. Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen zal bij de prijsuitreiking worden geloot wie de FC Utrecht-minidress wint.

We feliciteren de winnaars met de gewonnen prijzen! Alle deelnemers hartelijk bedankt voor het meespelen en graag tot volgend seizoen.

Prijzen
De prijzen worden uitgereikt voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deelname aan de DUIC-Voorspellingscompetitie is gratis voor leden van True Support. In de voorspellingscompetitie worden punten toegekend voor het  juist voorspellen van de ruststand (2), de eindstand (4) en de toto (1) van de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

Per wedstrijd zijn dus maximaal zeven punten te behalen. De stand wordt bepaald door het aantal behaalde punten. Bij een gelijk aantal punten wordt er eerst gekeken naar het aantal meegespeelde wedstrijden (scoringsgemiddelde). Indien dit ook gelijk is bepalen respectievelijk het aantal juiste voorspellingen van de eindstand, de ruststand en de toto de definitieve rangschikking. Indien deze criteria bij verdeling van de prijzen niet tot duidelijke winnaars leidt, zal het lot de uiteindelijke prijswinnaars bepalen.

Deelname
Deelname is mogelijk via de Fans Zone op deze site. In de Fans Zone kun je gebruik maken van een aantal features die alleen beschikbaar zijn voor leden van True Support. Leden kunnen hier toegang aanvragen.

De voorspellingscompetitie wordt mede mogelijk gemaakt door De Utrechtse Internet Courant, dé digitale kwaliteitskrant voor Utrechts nieuws.

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing