FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Uitslag 3e periode DUIC-Voorspellingscompetitie

27-03-2014

0 reacties


Deze had u nog van ons te goed: de uitslag in de derde periode van de DUIC-Voorspellingscompetitie. De eerste prijs is daarin behaald door de deelnemer met de nickname ‘Dreuzel’.

‘Dreuzel behaalde 16 punten over de competitiewedstrijden 18 t/m 25 van FC Utrecht in dit seizoen. Zijn eerste plaats in de derde periode is goed voor een dinerbon voor Grieks Restaurant Rhodos ter waarde van € 50,-.

Ook ‘Don Leo’ haalde in de derde periode 16 punten. Hij wordt tweede omdat hij minder vaak dan ‘Dreuzel’ de einduitslag juist voorspelde. De tweede prijs is dit keer een waardebon van de FC Utrecht Fanshop ter waarde van € 25,-.

De derde prijs gaat naar de deelnemer met de nickname ‘Veemarkt – Terrein’. Hij (of zij natuurlijk) wint een minidress seizoen 2013-2014 (oftewel een autoshirtje) t.w.v. € 9,95. 

De prijzen worden uitgereikt na afloop van de thuiswedstrijd van aanstaande woensdag tegen sc Cambuur. Die wedstrijd begint om 18.45 uur. De winnaars ontvangen ook persoonlijk bericht.

Alle prijswinnaars alvast van harte gefeliciteerd!

Prijzen
Deelname aan de DUIC-Voorspellingscompetitie is gratis voor leden van True Support. In de voorspellingscompetitie worden punten toegekend voor het  juist voorspellen van de ruststand (2), de eindstand (4) en de toto (1) van de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

De persoon die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft vergaard met het voorspellen van de wedstrijden van FC Utrecht wint een seizoenkaart voor het seizoen 2014 - 2015. Ook de nummers 2 tot en met 5 vallen in de prijzen. Ook zijn er vier periodetitels te vergeven die eeuwige roem en mooie prijzen opleveren. Klik HIER voor een overzicht van de te winnen prijzen.

Bij een gelijk aantal punten wordt er eerst gekeken naar het aantal meegespeelde wedstrijden (scoringsgemiddelde). Indien dit ook gelijk is bepalen respectievelijk het aantal juiste voorspellingen van de eindstand, de ruststand en de toto de definitieve rangschikking. Indien deze criteria bij verdeling van de prijzen niet tot duidelijke winnaars leidt, zal het lot de uiteindelijke prijswinnaars bepalen.

Deelname is mogelijk via de Fans Zone op deze site. In de Fans Zone kun je gebruik maken van een aantal features die alleen beschikbaar zijn voor leden van True Support. Leden kunnen hier toegang aanvragen.

Lid worden
Ben je geen lid van True Support en wil je ook meespelen in de voorspellingscompetitie en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan nu aan als lid en ontvang ook de overige voordelen die verbonden zijn aan het lidmaatschap, zoals toegang tot het supportershome in De Heksenketel op wedstrijddagen. Ook ontvang je dan vier maal per jaar het FCUFans! Magazine.

De voorspellingscompetitie wordt mede mogelijk gemaakt door De Utrechtse Internet Courant, dé digitale kwaliteitskrant voor Utrechts nieuws.

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing