FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Tweede nederlaag in oefenduel

08-07-2017

0 reacties


FC Utrecht wist de laatste oefenwedstrijd van het trainingskamp in Oostenrijk niet winnend af te sluiten. Het Azerbeidzjaanse FC Qabala stapte als winnaar van het veld in Strasswalchen, door een doelpunt van Javi Hernandes.

Waar het in Kirchdorf in Tirol nog noodweer was, is het enkele kilometers verderop uitstekend voetbalweer. De mannen van FC Qabala zijn de laatste opponent van het trainingskamp in Oostenrijk. Overdreven veel kansen krijgen de pak 'm beet 100 toeschouwers niet te zien. De wedstrijd speelt zich voornamelijk op het middenveld af.

Afstandsschoten
Er zijn enkele kansen te noteren op het mooie complex van SV Strasswalchen, maar dat zijn voornamelijk afstandsschoten. Zakaria Labyad is dichtbij de openingstreffer, maar zijn vrije trap wordt uit de kruising getikt door de keeper. De Azerbeidzjanen blijken, net als de vorige opponenten van FC Utrecht, een pittig duel niet te schuwen. FC Utrecht zet daar mannelijk voetbal tegenover, waardoor beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. De scheidsrechter is in voor een potje mannelijk voetbal en laat veel doorgaan.

Spaarzame kansen
Het gevaar van FC Qabala komt voornamelijk van de middenvelder Javi Hernandes. Althans; hij staat als middenvelder te boek, maar blijkt meer een extra aanvaller. Enkele snelle bewegingen, kappen, draaien en schieten. De middenvelder zorgt voor de nodige spannende momenten voor het doel van David Jensen. Aan de andere kant veroorzaakt Simon Makienok een scrimmage door de bal bij de tweede paal tegen de keeper te werken. Ook tijdens deze scrimmage kan er niet gejuicht worden aan de Utrechtse kant.

Doelpunt FC Qabala
Het is uiteindelijk Javi Hernandes die het enige doelpunt van de middag op het scorebord zet. Sean Klaiber gaat naar de grond na een overtreding, maar de scheidsrechter laat doorspelen. Dit laat Javi Hernandes zich geen twee keer vertellen. Hij kijkt, mikt en scoort in de verre hoek achter Jensen.

Het fluitsignaal is ook direct het einde van het trainingskamp in Oostenrijk. Het team gaat zich voorbereiden op de clash tegen Valletta FC op donderdag 13 juli in Malta. Op donderdag 20 juli is de return in Waalwijk. 

FC Utrecht – FC Qabala 0-1 (0-0)
66. Javi Hernandes 0-1

Geel:  Simon Makienok (FC Utrecht), Filip Ozobic, Rasim Ramaldanov (FC Qabala)

Toeschouwers: 95

Opstelling FC Utrecht:
David JensenSean Klaiber (83. Nick Lim), Mark van der MaarelEdson Braafheid (72. Ody Velanas), Robin van der Meer (39. Jeff Hardeveld); Willem Janssen (87. Maarten Peijnenburg), Sander van de Streek (76. Rick van der Meer), Yassin Ayoub (79. Silla Sow), Zakaria Labyad (61. Urby Emanuelson); Simon Makienok(79. Nick Venema), Gyrano Kerk (61. Mitchell van Rooijen)

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing