FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

True Support - Sponsors

Contact

Sponsors van Stichting True Support

Op deze pagina stellen onze sponsors zich voor. Dankzij deze sponsors kan de Stichting True Support haar doelstellingen zoveel mogelijk verwezenlijken. Wij zijn deze sponsors daarom zeer dankbaar en hopen in de toekomst de samenwerking te kunnen continueren.

Indien u (of uw bedrijf) ook interesse heeft in het sponsoren van onze supportersorganisatie en/of adverteren op onze website www.fcufans.nl, stuur dan een mailtje naar sales@truesupport.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden toe te lichten. Uiteraard is maatwerk altijd bespreekbaar.

 

Sponsor & Technology partner

www.cartel.nl

Cartel is sinds 1998 gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van websites en internet-applicaties voor de zakelijke markt. Daarnaast verzorgt Cartel zelfstandig op professionele wijze zaken als hosting, domeinregistratie, contentmanagement systemen, e-mail nieuwsbrieven, bezoekersstatistiekensystemen, webwinkels, creditcard-betaalsystemen, SMS-diensten, etc.
Om dit brede scala aan diensten te kunnen bieden beschikt Cartel in huis over specialisten op het gebied van serverbeheer, grafisch ontwerp, programmeren en communicatie/tekstredactie.


Sponsors & supplier

MultiCopy Utrecht

MultiCopy Utrecht Hoog Catharijne | MultiCopy Utrecht Centrum
www.multicopy.nl/Utrecht-hc | www.multicopy.nl/Utrecht-Centrum

MultiCopy Utrecht Hoog Catharijne en MultiCopy Utrecht Centrum is allesbehalve een copyshop maar hét adres voor bedrijven en organisaties die zorgenvrij grenzen willen verleggen door hun grafische presentaties slimmer, beter, efficiënter of mooier te laten maken.

Thedor Hoksbergen en Kees van Staa van MultiCopy Utrecht Centrum en MultiCopy Hoog Catharijne zijn met recht uw communicatieondersteuners. Of het nu gaat om advies, ontwerpwensen, een mailingcampagne, een complete beurspresentatie of een nieuwe huisstijl: Kees van Staa en Thedor Hoksbergen staan voor u klaar.

Bel 030 - 236 77 29 (Hoog Catharijne) of 030 - 231 23 29 (Centrum) en ze nemen alle tijd voor u.

 

SponsorsDe Heksenketel
http://www.deheksenketel.nl

Onder de zuid-promenade van FC Utrecht is Sportcentrum Galgenwaard gevestigd, het grootste indoor sportcentrum van nederland!
Wij zijn de horeca voorziening bij sportcentrum Galgenwaard, en daarom zijn we sportkantine....
Maar ook lunchroom, feestgelegenheid, restaurant, evenementen catering, sport café, vergaderzaal of....vul maar in!

[Op thuiswedstrijddagen van FC Utrecht het supportershome van True Support!]

 

Schotanus & Jens
www.schotanus-jens.nl

Schotanus & Jens is sinds oudsher een vertrouwde naam in de regio Utrecht. Het vakmanschap van vroeger is gecombineerd met de hedendaagse technologie. Hierdoor kan Schotanus & Jens een totaalpakket bieden vanaf ontwerp, drukken, afwerken t/m verzending en postaal verwerken. De pre-press afdeling is uitgerust met de meest moderne apparatuur zoals Computer To Plate en de software is altijd up-to-date. Het opmaken van het meest eenvoudige kaartje tot het corrigeren en op kleur brengen van de meest ingewikkelde beelden is hierdoor geen probleem.

 

 

Fewesecurityshop.nl
www.fewesecurityshop.nl

Fewesecurityshop.nl is een website die speciaal is ingericht voor particulieren en bedrijven welke op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het leveren en installeren van beveiligingsproducten. Fewesecurityshop.nl onderscheidt zich op de digitale beveiligingsmarkt door een enthousiaste groep te vormen welke u kunnen helpen bij alle voorkomende vragen.

Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing