FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

True Support voorspellingscompetitie 2018-19 (Update)

12-08-2018

14 reacties


TRUE SUPPORT VOORSPELLINGCOMPETITIE 2018-2019

Beste True Supporter,

---------------------
UPDATE: iedereen die n.a.v. onderstaande een mail heeft gestuurd naar vsc@fcufans.nl heeft inmiddels een reactie gehad. Wil je nog meedoen? Stuur de mail er dan snel heen! En vermeld daarin s.v.p. je donateursnummer en de nickname waaronder je wilt meespelen!

Alvast bedankt
---------------------

Sinds 2005 hebben wij exclusief voor onze donateurs/leden een voorspellingcompetitie. Nadat er afgelopen seizoen door veroudering wat storende haperingen in het systeem optraden, zijn we op zoek gegaan naar een ander systeem. We hebben daarbij gekozen voor Koning Sport (www.koningsport.nl) als partner en gebruiken in licentie hun systeem. Het beheer van de voorspellingcompetitie is volledig in handen van True Support. Met dit systeem zijn we overigens ook in staat om teksten, foto’s en video’s toe te voegen.

De opzet is iets anders in die zin dat je geen uitslag meer kunt voorspellen. Je kunt voorspellen of FC Utrecht wint/verliest/gelijkspeelt. Als alternatief zijn er per wedstrijd ja/nee vragen, die door ons zullen worden opgesteld en die soms per wedstrijd kunnen verschillen. Vragen zullen bijvoorbeeld zijn of FC Utrecht in de eerste en/of tweede helft van de wedstrijd scoort, of een bepaalde speler scoort, of FC Utrecht voor zal staan etc. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een “Kroon” (soort verdubbelaar) op een bepaalde voorspelling in te zetten, waarmee het mogelijk is om in het geval van een goede voorspelling de score te vermeerderen, maar waarmee je in het geval van een onjuiste voorspelling punten verliest. Verder kunnen we een poll inrichten, die we ook als bonusvragen voor de voorspellingcompetitie kunnen gebruiken. Dit nieuwe systeem biedt dus veel meer mogelijkheden dan het oude!

Gelet op de vakantieperiode hebben we er voor gekozen om de voorspellingcompetitie pas in te laten gaan vanaf de 2e competitiewedstrijd. De eerstkomende wedstrijd, uit tegen PSV, telt dus nog niet mee.

Voorspellen is supersimpel en kan via mobiel, tablet of desktop. Per wedstrijd ontvangen de deelnemers een e-mail vanaf welk en tot welk moment je de voorspelling kunt doen. Nadat de uitslagen zijn verwerkt, ontvangen alle deelnemers per e-mail de nieuwe stand.

Ook dit jaar geldt dat deelname gratis is en dat er per periode en aan het einde van het seizoen leuke prijzen (daaronder bijvoorbeeld tegoedbonnen, sjaals en een wedstrijdshirt te verstaan) te winnen zijn. 

Deelname is alleen mogelijk als je donateur/lid bent van True Support.

Aanmelden kan via:: vsc@fcufans.nl 

 

Bestuur True Support.

Reacties

Bij dit bericht zijn 14 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing