FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

True Support verwelkomt FC Utrecht fans in Liverpool

13-12-2010

34 reacties


Op maandag 6 december hebben wij namens True Support de details vastgelegd voor het huren van een fantastische horecagelegenheid op loopafstand van Anfield, het stadion van Liverpool FC. The Isla Gladstone Conservatory ligt aan de rand van Stanley Park, het park dat Anfield scheidt van Goodison Park, de thuishaven van Everton.

Daar - eveneens op loopafstand - worden de FC Utrecht fans verwacht om hun omwisselbiljet in te ruilen voor het definitieve toegangsbewijs voor de wedstrijd. Op de weg van Goodison naar Anfield, ofwel van Everton naar Liverpool, kom je langs The Isla Gladstone. Zodra je vanaf Walton Lane vervolgens Anfield Road inloopt, vind je de ingang aan de linkerkant van de weg.


Klik hier voor een grote versie van bovenstaande overzichtskaart.

The Isla Gladstone is een prachtige locatie die nu reeds in sfeervol rood en wit is ingericht. Tijdens Premier League en FA Cupwedstrijden gebruikt Liverpool FC mede deze locatie als hospitality ruimte en dat is niet voor niets.

The Isla Gladstone ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het stadion van Liverpool. De route komt uit precies aan de kant van het uitvak, met daarbij onderweg nog alle gelegenheid om sjaals, mutsen, speldjes en dergelijke aan te schaffen.

Ook kom je via deze route langs de indrukwekkende 'Liverpool Memorial', waar het drama van Hillsborough ook na ruim 20 jaar nog altijd respectvol wordt herdacht.

Tussen 16.00 uur 's middags en 19.00 uur 's avonds lokale tijd zijn de FC Utrecht supporters namens True Support van harte welkom. Uiteraard is daar uitgebreid de mogelijkheid om wat te eten en te drinken.

Je hoeft dus niet per sé lid te zijn van True Support, maar uiteraard staat het vrij om ter plekke het lidmaatschap aan te vragen. Bezoekers dienen er rekening mee te houden dat het huishoudelijk reglement van True Support van kracht is en dient te worden nageleefd.

Tot 15 december vanaf 16.00 uur op Anfield Road!

Bestuur stichting True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 34 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing