FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

TS enthousiast over herplaatsen Bunniksiders

04-09-2015

24 reacties


Supportersorganisatie True Support is enthousiast over het besluit van FC Utrecht om seizoenkaarthouders op de Bunnikside elders in het stadion een plaats te geven tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Ajax. True Support wenst wel dat die herverdeling met beleid gebeurt.

De KNVB maakte deze week bekend dat de commissie van beroep de straf handhaaft die de tuchtcommissie FC Utrecht eerder oplegde in verband met antisemitische spreekkoren tijdens de wedstrijd FC Utrecht – Ajax op 5 april 2015. Dat betekent onder andere dat FC Utrecht met een lege Bunnikside speelt tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Ajax.

True Support veroordeelt de antisemitische uitlatingen die door enkele tientallen supporters zijn gedaan. De straf van de bond dient echter geen enkel doel en miskent de voortdurende inspanningen van de club om excessen te voorkomen. De straf is bovenal disproportioneel: duizenden goeden lijden onder het gedrag van enkele tientallen onbekende kwaden. Daarom steunt True Support het voornemen van de club om de Bunniksiders te herplaatsen over de rest van het stadion.

Zoals eerder gemeld heeft True Support naast enthousiaste reacties van haar leden op de Bunnikside en andere tribunes, ook vragen ontvangen over de gevolgen van het verdelen Bunniksiders over andere (gezins)vakken.

True Support zal de komende periode samen met FC Utrecht en de Supportersvereniging kijken naar de herplaatsingsmogelijkheden. Wij vinden het van groot belang dat daarbij goed wordt gekeken naar het ‘karakter’ van de tribunes en de supporters die daar op zitten. Zo vindt True Support het bijvoorbeeld onverstandig dat grote groepen Bunniksiders, die het gewend zijn om staand de wedstrijd te bekijken, plaatsnemen op gezinsvakken waar mensen de wedstrijd overwegend zittend bekijken.

Als één man achter de ploeg op 13 december!

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 24 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing