FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"Trots op campagne Heart of Life"

20-07-2012

1 reactie


In de provincie Utrecht prijken sinds enkele weken op posters en billboards portretten van supporters van FC Utrecht. Fans met een jarenlange binding met de club uit de Domstad. 'Kom niet aan mijn club', lijken zij te zeggen. FC Utrecht zit hen in het bloed. Zij voelen zich verbonden met hún club. FC Utrecht is voor hun Heart of Life.

Heart of Life. Dát is FC Utrecht. Een club die midden in de samenleving staat en die in het DNA zit van haar supporters. Gelegen in het hart van het land. En, een club die de harten van de voetbalminnende inwoner van de provincie Utrecht sneller doet kloppen. De seizoenkaartcampagne van FC Utrecht is de eerste campagne die onder deze noemer is gelanceerd.

Topfotograaf Erik Hijweege bezocht supporters van FC Utrecht tijdens hun werk of in hun dagelijkse leven en portretteerde hen. "Een leuke klus", zo zegt de ervaren fotograaf. "Betrokkenheid en passie, dat is wat ik zag bij deze supporters. Als je met deze mensen spreekt en hun bevlogenheid ervaart, dan kan het al niet meer misgaan." Het resultaat is een aantal krachtige beelden van mensen uit verschillende geledingen in de samenleving. Maar, met een gemene deler: het trotse gevoel voor FC Utrecht. "De beelden zijn prachtig geworden, zeg ik met gepaste tevredenheid. We hebben geprobeerd de trots bij deze fans te benadrukken. Ze stralen kracht en passie uit. Verbondenheid ook, met hún club. Want, dat is FC Utrecht. Dat bleek wel uit de gesprekken die ik met deze mensen had."

Jerome de Lint maakte foto's van een aantal shoots die Erik Hijweege had met de FC Utrecht-fans. Deze bekijk je onderstaand.

FC Utrecht ook voor jou Heart of Life?
De komende weken komen de geportretteerde supporters één voor één aan het woord op het digitale huis van FC Utrecht. Zij vertellen waarom zij zich kunnen identificeren met FC Utrecht en waarom de club voor hen Heart of Life is. Is FC Utrecht voor jou nu ook Heart of Life? Laat het ons weten via een bericht op Facebook (www.facebook.com/fcutrecht) en mogelijk komen wij bij je langs om jouw verhaal te horen!

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing