FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Trots om de nieuwe hoofdsponsor te zijn'

01-03-2011

4 reacties


Het internationale bankconcern en FC Utrecht zijn een hoofdsponsorovereenkomst voor de rest van het seizoen overeengekomen. Tijdens de halve finale om de KNVB Beker tegen FC Twente dragen de spelers woensdagavond voor het eerst de tenues met het logo van Bank of Scotland. In de overeenkomst is tevens vastgelegd dat Bank of Scotland de eerste optie heeft op het hoofdsponsorschap voor het komend seizoen. Dit is dinsdagmiddag bekend gemaakt tijdens een persconferentie in Stadion Galgenwaard.

Respect
Eerder gaf FC Utrecht te kennen op zoek te gaan naar een mogelijke nieuwe hoofdsponsor omdat het contract met Phanos afloopt aan het einde van het lopende seizoen. Phanos heeft, na zes seizoenen sponsoring, FC Utrecht laten weten niet verder te gaan als hoofdsponsor. De club respecteert dit besluit en kijkt terug op seizoenen van goede en innige samenwerking. Des te meer respect heeft FC Utrecht voor Phanos nu de club de mogelijkheid is geboden om de belangrijkste positie op de shirts en andere exposurefaciliteiten van het hoofdsponsorschap op dit moment al ter beschikking te stellen aan een mogelijke nieuwe sponsor. Dit gegeven bood de club de kans om direct een samenwerking te starten met de nieuwe hoofdsponsor Bank of Scotland.

Ambitie
"Bank of Scotland is sinds 1999 actief in Nederland en heeft inmiddels meer dan 100.000 spaar- en hypotheekklanten", aldus Bertil Bos, Managing Director van Bank of Scotland Nederland. "Bank of Scotland kenmerkt zich net als FC Utrecht door een enorme ambitie en resultaatgerichtheid. Zowel de bank als de voetbalclub is landelijk gezien succesvol. We zijn dan ook bijzonder trots om de nieuwe hoofdsponsor van de Utrechtse club te mogen zijn. Dankzij de prominente positie van ons logo op de shirts en de zichtbaarheid in en rond het stadion, kunnen we de naamsbekendheid van Bank of Scotland verder verhogen."

Sinds FC Utrecht bekend heeft gemaakt dat ze zich oriënteert op een nieuwe hoofdsponsor, hebben zich meerdere bedrijven gemeld. Met Bank of Scotland is FC Utrecht het afgelopen weekend tot een overeenkomst gekomen, die ertoe leidt dat de bank al vanaf woensdag op de voor- en achterzijde van de shirts van het eerste elftal, Jong FC Utrecht en het A1 team staat.

Over Bank of Scotland
Bank of Scotland maakt deel uit van Lloyds Banking Group, met 30 miljoen klanten de grootste spaar- en hypotheekbank van Groot-Brittannië en één van de grootste financiële instellingen in Europa. Bank of Scotland is in 1695 opgericht en is nu ruim elf jaar in Nederland actief. Met haar spaar- en hypotheekproducten is Bank of Scotland in Nederland uitgegroeid tot een bekende bank. De bank biedt een Internet Spaarrekening met een aantrekkelijke rente. Daarnaast verstrekt de bank eenvoudige, transparante hypotheken, zowel via internet als via onafhankelijke intermediairs. Bank of Scotland staat niet alleen voor vertrouwen en stabiliteit, maar ook voor eerlijkheid en professionaliteit.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: fcutrecht.nl / Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing