FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Transfervrije Kali wil naar Ajax

09-01-2013

17 reacties


Anouar Kali hoopt op een transfer naar Ajax en zou daarmee in de voetsporen treden van zijn huidige trainer Jan Wouters. Maar ook van verschillende andere Utrechtse voetballers, zoals Wesley Sneijder en Marco van Basten. De 21-jarige middenvelder vertrekt na dit seizoen uit de Domstad omdat hij niet tevreden is over de aanbieding die hem is gedaan.

Vanwege het salarisplafond van 250.000 euro is Kali, die een aflopend contract heeft, dit seizoen nooit van plan geweest bij te tekenen. Hij was bij Ajax vier jaar actief als jeugdspeler en zou in Amsterdam Zuidoost weer op een lijstje prijken.

Anouar Kali is bezig aan zijn derde seizoen in het eerste elftal van FC Utrecht. Hij begon als wisselspeler, maar groeide al snel uit tot een van de sterkhouders. Kali doorliep in de schaduw van De Galgenwaard ook een deel van de jeugdopleiding. Hij vindt het nu tijd voor een stap hogerop. 'En dan is Ajax een club waar iedere voetballer wil spelen.'

Naast Ajax wordt ook een andere club uit Noord-Holland in verband gebracht met Kali, namelijk AZ. De Alkmaarders betalen hogere salarissen dan bij Utrecht het geval is, maar kunnen niet tippen aan de salarissen die bij Ajax worden uitgekeerd. Kali speelde tot dusver veertig competitieduels in de Eredivisie, waarvan vijftien in het lopende seizoen, en scoorde alleen nog tegen Ajax.

Ondertussen liet Wouters al weten zijn middenvelder gewoon te blijven opstellen. In een vergelijkbare zaak bij Feyenoord koos trainer Ronald Koeman ervoor Kelvin Leerdam niet meer in zijn basiself op te nemen.

Bron: VI.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 17 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing