FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Transfergeruchten

29-07-2017

20 reacties


De transfermarkt is open tot en met 31 augustus, dus nog iets meer dan een maand. En ondanks dat FC Utrecht al drie Europese duels heeft gespeeld, is de kans op nieuwe mutaties in de selectie in de komende periode zeer realistisch. Hieronder een overzicht van de belangrijkste geruchten.

- Yassin Ayoub wordt al enige tijd in verband gebracht met Bursaspor. Officieel is hij nog in dienst van FC Utrecht, en tegen Lech Poznan ontbraak hij vanwege een blessure. Desondanks is een vetrek van de linkspoot niet onlogisch, want zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af en dan kan hij transfervrij vertrekken.

- Als mogelijke vervangers voor Simon Makienok noemt De Telegraaf Henk Veerman van sc Heerenveen en Thomas Necid. Laatstgenoemde is in dienst van Bursaspor, en zou in een deal over Yassin Ayoub betrokken kunnen worden. Necid werd afgelopen seizoen door de Turken verhuurd aan Legia Warschau. Eerder kwam Necid al in Nederland uit voor PEC Zwolle.

- Wout Brama kan volgens diezelfde Telegraaf per direct naar Melbourne City. Het is een droom van de middenvelder om nog eens in Australië te voetballen. En de belangstelling zou zo concreet zijn dat hij komende donderdag mogelijk al niet meer meespeelt in Polen tegen Lech Poznan. Omdat Rico Strieder nog herstellende is van een kruisbandblessure, zal FC Utrecht het gat op het middenveld mogelijk moeten dichten met een nieuwe speler. De naam van Joey Pelupessy (Heracles Almelo) staat volgens De Telegraaf hoog op de wensenlijst van Erik ten Hag.

Reacties

Bij dit bericht zijn 20 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing