FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Trainingsveld is mede oorzaak blessures'

23-12-2014

3 reacties


FC Utrecht heeft al meerdere seizoenen op rij te maken met veel blessures. Inmiddels zijn deze allemaal geanalyseerd, en het lijken losstaande incidenten.

De Telegraaf citeerde op haar website trainer Robby Alflen omdat hem in het RTV Utrecht-programma "Namen en Rugnummers" naar zijn mening over de blessures werd gevraagd. Alflen daarover: 'Er moet iets aan de hand zijn, het zijn allemaal incidenten op zich, allemaal andere blessures, het is heel moeilijk een oorzaak te vinden. Als ik er dan toch een moet noemen, zeg ik het zijn de velden.'

Of Alflen uitsluitend refereert aan de trainingsvelden, is onbekend. Wel is de selectie voorafgaand aan het duel tegen Ajax uitgeweken naar De Galgenwaard, omdat er drie trainingsvelden onbruikbaarr waren door overvloedige regenval. Daarnaast lijkt ook het eerste speelveld op Zoudenbalch van onvoldoende kwaliteit. De Beloften zijn inmiddels voor duels uitgeweken naar De Galgenwaard en naar het kunstgrasveld op Zoudenbalch. Ook Onder 19 heeft inmiddels duels afgewerkt op het kuntsgrasveld, terwijl dit team regulier op het hoofdveld van Zoudenbalch in actie komt. Op natuurgrasvelden in de omgeving van Zoudenbalch werden op dat moment wel duels afgewerkt.

Een opvallend detail is dat het veld van FC Utrecht in De Galgenwaard sinds de aanstelling van een groundsman aanzienlijk is gestegen in waardering. De velden op Zoudenbalch zijn momenteel in beheer bij een dienst van de Gemeente Utrecht.

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing