FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Trainer Vreven goed bezig

19-11-2011

1 reactie


Stijn Vreven doet het erg goed bij Esperanza Neerpelt. Hij pakte onlangs de eerste periodetitel met de promovendus, maar droomt ook van een stap hogerop. Toch moet de club nog niet vrezen voor een vertrek.

Dat Neerpelt het zo goed zou doen, had niemand verwacht. Ook Stijn Vreven niet. De coach is aan een succescarrière bezig bij de Noord-Limburgers. In zijn eerste seizoen loodste hij Esperanza meteen naar bevordering en dit jaar pakte de club onder hem meteen de eerste periodetitel. Na elf speeldagen staat de club aan de leiding met 23 punten. Het bestuur vreest dat de trainer snel zal vertrekken. "Maar daar ben ik nu niet mee bezig", stelt Vreven de club gerust. "In het voetbal kan je niets plannen. Als je twee keer verliest, ben je ineens niet meer zo goed als ze eerst zeiden. Ik werk gewoon keihard en concentreer me op Neerpelt."

De coach zou graag met Esperanza naar derde klasse willen. "Dat was niet de verwachting, maar de realiteit is dat we straks voor de promotie gaan spelen", weet hij. "Ik hoop gewoon om zo lang mogelijk bovenaan mee te draaien." Vreven weet zelf ook dat er ooit een dag komt dat hij Neerpelt zal verlaten. "Ik ben nu bezig met mijn trainersdiploma's te halen en heb heel veel ambitie", klinkt het. "Als de kans zich voor doet, zal ik de plusjes en de minnetjes afwegen."

 "Ik ga altijd voor het hoogst haalbare", zegt de coach ambitieus. "Als voetballer heb ik ook meer uit mijn carrière gehaald dan verwacht. Met die gedrevenheid werk ik ook als trainer. Maar de weg is nog lang." Toch ziet hij dat het soms snel kan gaan. "Kijk naar Bob Peeters", begint Vreven. "Die was 'maar' coach van de beloften van Gent, maar doet het nu wel fantastisch bij Cercle Brugge. Soms moet je gewoon een tikkeltje geluk hebben."

tekst en foto: www.nr10.be

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing