FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Traditionele boerenkoolavond als dank

12-12-2012

6 reacties


FC Utrecht heeft de traditie van de Boerenkoolavond ook dit jaar weer voortgezet. Op een andere dan de gebruikelijke locatie dan het stadion werd deze avond aangeboden aan de vrijwilligers van de club. Het Postillion Hotel in Bunnik was het decor van een gezellig samenzijn van iedereen die werkzaam is bij FC Utrecht.

Al meer dan 20 jaar worden de vrijwilligers van FC Utrecht op deze manier bedankt. Iedereen van de FC Utrecht-familie is op deze avond aanwezig. Alle spelers, van de D2 tot het eerste elftal, inclusief hun trainers en begeleiders schuiven aan bij de boerenkoolmaaltijd. Voor sommigen was het een leuk weerzien, anderen leerden juist nieuwe mensen kennen onder het genot van de Hollandse stamppot. Uiteraard waren er ook Halal-stamppotten, zodat iedereen mee kon eten.

Uitserveren
FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik heette iedereen welkom en zei trots te zijn op een ieder die zich vol overgave inzet voor de club. Vervolgens zocht iedereen zijn plaats aan de tafels in het sfeervolle hotel. De obers van het Postillion Hotel kregen hulp van de voltallige directie en de trainers van het eerste elftal bij het uitserveren van de maaltijd.

Tijdens het eten waren optredens van de Utrechtse volkszanger Martin van Doorn en Pieter Beekink te horen. Tussen de hoofdmaaltijd en het dessert was het Oscar van der Westen die met de aanwezigen een quiz speelde. Uiteindelijk was het tafel 10, met onder andere Mike van der Hoorn en voormalig materiaalman Evert Nagtegaal die de eer van de winnaar kregen.

Doordat aan elke tafel selectiespelers, jeugdspelers en vrijwilligers zaten, werd het een interessante en buitengewoon gezellige avond.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing