FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Totaalvoetbalplan versterkt verenigingen

01-10-2011

0 reacties


Vier partijen hebben zaterdag voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk een overeenkomst getekend met als doel Utrechtse voetbalverenigingen te versterken. De samenwerkingsovereenkomst gaat door het leven als het Utrechts Totaalvoetbalplan.

Het plan is een samenwerking tussen de gemeente Utrecht, Vereniging Sport Utrecht (VSU), FC4YOU en de KNVB district West I. In gezamenlijkheid werken zij samen met de Utrechtse voetbalverenigingen aan de thema's verenigingsversterking, sportstimulering, sportiviteit&respect, de maatschappelijke betrokkenheid van verenigingen en accommodatiezaken.

"Als FC4YOU dragen wij graag bij aan projecten die sfeer en de cultuur binnen verenigingen verbeteren, waardoor meer jongeren na hun veertiende blijven voetballen en vrijwilligers meer plezier in hun waardevolle werk houden", aldus Karin Pannekoek, directeur van FC4YOU.

De samenwerking is ontstaan uit de behoefte om de doelstelling van het Convenant Utrecht onderweg naar 2016 te realiseren. Begin 2011 hebben alle 33 Utrechtse voetbalverenigingen dit convenant ondertekend. Om de verenigingen beter te ondersteunen bij deze convenantafspraken hebben de vier partijen besloten intensiever samen te werken.

Projectleider
De gemeente Utrecht , de VSU, de KNVB en FC4YOU doen al veel op het gebied van het versterken van de Utrechtse voetbalverenigingen en voetbalsport. Er werd al langer samengewerkt, maar meer op informatieve basis. Nu wordt de samenwerking intensiever. Nieuw in de samenwerking is dat in de persoon van Ciska Fessi een projectleider Utrechts Totaalvoetbalplan is aangesteld namens de samenwerkende partijen. Zij heeft vier jaar ervaring in de Utrechtse amateurvoetbalwereld en kent daardoor de actuele thema's.

In seizoen 2011-2012 wordt vanuit het Utrechts Totaalvoetbalplan voornamelijk gewerkt aan de thema's sportiviteit&respect, verenigingsversterking en sportstimulering. Zo is een toernooi in voorbereiding om de Fair Play Cup voor alle 152 E-pupillenteams op 19 mei 2012. Verder gaan maatschappelijk stagiaires aan de slag als scheidsrechter, komt er een VSU-netwerkbijeenkomst, zijn er KNVB-meisjesclinics in samenwerking met FC Utrecht en de FC4YOU Street League.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing